Trabzonspor Trabzonspor'da ayrılık kararı! Sezon başında gelmişti, transfer teklifi kabul edildi

Trabzonspor'da ayrılık kararı! Sezon başında gelmişti, transfer teklifi kabul edildi

04.01.2024 - 19:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un sezon başında renklerine bağladığı genç oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi. Bordo-mavililerin genç yıldızla ilgili teklifi kabul ettiği aktarıldı.

Trabzonsporda ayrılık kararı Sezon başında gelmişti, transfer teklifi kabul edildi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da sezon başında Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda takıma dahil edilen genç futbolcu konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Hırvat teknik direktörün ısrarla istediği ve şu ana kadar bekleneni gösteremeyen genç orta sahanın ara transfer döneminde takıma veda edebileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde şans bulmakta zorlanan genç oyuncunun yeni adresinin Rusya olabileceği kaydedildi. Sports Digitale'in haberine göre; Rusya temsilcisi Akhmat Grozny, Tonio Teklic'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Akhmat Grozny'nin genç futbolcu için kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

24 yaşındaki orta saha için gelen teklifi Trabzonspor'un kabul ettiği aktarıldı. Hırvat futbolcu ile Akhmat Grozny arasında son detayların görüşüldüğü vurgulandı.

Tonio Teklic, sezon başında transfer olduğu Trabzonspor'da 6 maça çıktı ve toplam 161 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki on numaranın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tonio Teklic'in güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Adriatic Split'te futbola başlayan Tonio Teklic daha sonra Hajduk Split, Hrv Dragovoljac ve NK Varazdin formaları giydi. Trabzonspor, Hırvat orta saha için sezon başında 1 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tonio Teklic'in bir sonraki satışından elde edilecek kardan NK Varazdin'e yüzde 10 pay verilecek.