Trabzonspor Trabzonspor'da gündem teknik direktör! En güçlü aday Abdullah Avcı

Trabzonspor'da gündem teknik direktör! En güçlü aday Abdullah Avcı

07.10.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Nenad Bjelica ile yollarını ayırması beklenen Trabzonspor'da adaylar arasında Abdullah Avcı öne çıktı.

Trabzonsporda gündem teknik direktör En güçlü aday Abdullah Avcı

Trabzonspor’da ayrılık kararı alınan teknik direktör Nenad Bjelica ile resmi görüşmeler devam ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında göreve getirilen ve hedeflenen istikrarı sağlayamayan Hırvat hoca ile yolları ayırma kararı alınırken, taraflar arasında sözleşme fesih görüşmeleri sürüyor.

Haberin Devamı

2022-2023 sezonunun ikinci devresinde ekibiyle bordo-mavili takıma katılan Hırvat hocanın, 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşması bulunuyor. Ligde 16 maçta 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet yaşayan Bjelica, tazminatında ise indirime gitmeye sıcak bakmıyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası grup maçları dolayısıyla verilen milli arada yeni hocayı takıma getirmek istiyor. 5 gün izinli olan bordo-mavili takım, 12 Ekim Perşembe günü Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Trabzonspor yönetiminde olası teknik direktörler arasında Abdullah Avcı öne çıkıyor. Başkan Doğan'ın da Avcı ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Bordo-mavili taraftarlar Fatih Tekke ve Şenol Güneş gibi isimleri gündeme getirse de yönetim kurulunun listesinde en büyük aday olarak Abdullah Avcı yer alıyor. Takımdaki başarısızlık ve devamında gelen olağanüstü kongre süreci nedeniyle 7 ay önce istifa eden Abdullah Avcı da bordo-mavili takıma geri dönmek istiyor.

Haberin Devamı