Trabzonspor Trabzonspor'da kendini buldu! Paul Onuachu için Premier Lig'den 4 talip

Trabzonspor'da kendini buldu! Paul Onuachu için Premier Lig'den 4 talip

27.12.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un sezon başında Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu'ya Premier Lig'den 4 takımın talip olduğu iddia edildi.

Trabzonsporda kendini buldu Paul Onuachu için Premier Ligden 4 talip

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un formda futbolcusu Paul Onuachu'ya İngiltere'den 4 takımın talip olduğu öğrenildi. Bordo-mavilililerin formda golcüsü için devrede olan kulüpler netlik kazandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın kısa süre önce, "Onuachu'yu bonservisi ile almamız mümkün değil. Yine kiralama olabilir. Oyuncu ile de görüşüyoruz" dediği Nijeryalı forvet için kulüplerin çalışmalara başladığı kaydedildi.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu için West Ham United, Burnley, Brentford ve Fulham devreye girdi. 29 yaşındaki santrforun kariyeriyle ilgili nasıl bir karar vereceğinin merak konusu olduğu aktarıldı.

Trabzonspor'un sezon başında Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu, bu sezon 13 maça çıktı. 29 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 8 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı forvet aynı süreçte 2 asist üretti.

Bordo-mavililerin sezon başında 1 milyon 500 bin euro bedelle kiraladığı Paul Onuachu'nun Southampton'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 29 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Haberin Devamı

Ebedei altyapısında futbola başlayan Paul Onuachu daha sonra Midtjylland, Vejle BK ve Genk formaları giydi. Southampton geçtiğimiz sezon başında Paul Onuachu için 18 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Nijerya Milli Takımı'nda 19 maça çıkan Paul Onuachu, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.