Trabzonspor Trabzonspor'da sezonun en kritik maçı

Trabzonspor'da sezonun en kritik maçı

14.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de son 2 deplasmanda 9 gol yiyen ve zirve yolunda ağır yara alan Trabzonspor bugün evinde Başakşehir’i konuk edecek. Bordo-mavililer adeta final havasında geçecek maçta güçlü rakibi karşısında 3 puan hedefleyecek.

Trabzonsporda sezonun en kritik maçı

Alanyaspor deplasmanında 5-0, İstanbul’da da Karagümrük’e 4-1 kaybeden Trabzonspor zirve yarışında ciddi hasar aldı. Bordo-mavililer bu akşam ligin ilk yarısının son maçında güçlü rakibi Başakşehir’i konuk edecek.

Haberin Devamı

Zirve adaylarından Başakşehir’i karşı adeta final niteliğinde bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da tek hedef 3 puan olacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri, yeniden taraftarlarını mutlu etmek isteyecek. Ayrıca ligin ikinci yarısına da iddialı girme şansı olacak.

İlk 3 sıra ile puan farkının daha da açılmamasını isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Başakşehir maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Bu maçta beraberliğe dahi tahammülü olmayan Karadeniz ekibi, tüm planlarını galibiyet üzerine hazırlıyor. Öte yandan Trabzonspor taraftarlarının da kritik maçta takımlarını yalnız bırakmayacağı, geçen hafta 5-0 alınan Alanyaspor yenilgisine rağmen takımla bütünleşecekleri belirtildi.

Peres dönüyor

Haberin Devamı

Trabzonspor’da, geçen sezonun 34. haftasında 23 Nisan 2022’de oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında aşil tendonu yırtığı nedeniyle sezonu kapatarak ameliyat olan Bruno Peres geri dönüyor. 266 gündür resmi maçlardan uzak kalan tecrübeli sağ bek sezon başında yabancı kontenjanı nedeniyle lisansı askıya alınmıştı.

2022-2023 sezonu ara transfer döneminin başlamasının ardından bordo-mavili kulüp, Brezilyalı oyuncunun lisansını çıkardı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başakşehir karşısında Bruno Peres’e görev verebilecek.