Hatayspor Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi! 'Oğlum ne yapıyorsunuz'

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi! 'Oğlum ne yapıyorsunuz'

13.01.2023 - 20:56 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların erken bulduğu gol sonrası Volkan Demirel saha kenarında çok sinirlendi.

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi Oğlum ne yapıyorsunuz

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Hatayspor'u konuk etti. Karşılaşmada Kadir Sağlam görev aldı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu golün ardından verdiği tepkiyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarları, Hatayspor maçına büyük ilgi gösterdi. Nef Stadyumu'nda tribünler tamamen doldu. Derbi zaferinin ardından iç sahada oynanan ilk maçta taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Sarı-kırmızılı tribünler, Mauro Icardi'ye sevgi gösterisinde bulundu.

MUSLERA VE VOLKAN DEMİREL KONUŞTU

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ilk düdük öncesi hasret giderdi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide yıllarca karşı karşıya gelen ikilinin neşeli anları dikkat çekti. Hem Volkan Demirel hem de Fernando Muslera, birbirlerine başarılar diledi.

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi Oğlum ne yapıyorsunuz

MAÇ HIZLI BAŞLADI

Müsabaka oldukça yüksek bir tempoda başladı. Mücadeleni 9'uncu dakikasında Abdülkerim Bardakcı'nın savunma arkasına doğru hareketlendirdiği topu Mauro Icardi kafasıyla çevirdi. Sol çaprazda meşin yuvarlağı göğsüyle önüne alan Kerem Aktürkoğlu, sol ayağıyla aşırtma bir vuruş yaptı. Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda top ağlarla buluştu. Sarı-kırmızılılar rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

KEREM'DEN 7'NCİ GOL

Galatasaray'ın 24 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'deki formda performansını devam ettirdi. Tecrübeli futbolcu bu sezon ligde 7'nci kez rakip fileleri havalandırdı. Mauro Icardi ise Süper Lig'deki asist sayısını 4'e yükseltti.

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi Oğlum ne yapıyorsunuz

AHMET ÇALIK'I UNUTMADI

Galatasaray'da fileleri havalandıran Kerem Aktürkoğlu, Ahmet Çalık'ı unutmadı. Sarı-kırmızılıların 24 yaşındaki oyuncusu attığı golün ardından yedek kulübesine gelerek Ahmet Çalık'ın isminin yazılı olduğu formayı aldı ve tribünlere gösterdi.

VOLKAN DEMİREL'DEN TEPKİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol sonrası oyuncularına tepki gösterdi. NTV Spor'un haberine göre; Volkan Demirel gol sonrası futbolcularına seslendi. Volkan Demirel'in futbolcularına "Oğlum ne yapıyorsunuz" dediği aktarıldı.

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi Oğlum ne yapıyorsunuz

EL KAABI VURDU, MUSLERA ÇIKARDI

Müsabakanın 18'inci dakikasında Hatayspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Ruben Ribeiro orta sahada rakiplerinden sıyrıldıktan sonra sağ kanada oyunu açtı. Kamil Ahmet Çörekçi'nin pasında savunmanın arkasına koşan Ayoub El Kaabi vuruşunu yaptı, Fernando Muslera topu son anda ayaklarıyla kornere çeldi.

Haberin Devamı

PENALTI İTİRAZI

Hatayspor'da Bertuğ Yıldırım maçın 31'inci dakikasında Leo Dubois ve Abdülkerim Bardakcı ile girdiği ikili mücadele sonrasında rakip ceza sahası içinde yerde kaldı. Müsabakanın hakemi Kadir Sağlam pozisyonda devam kararı verdi. Volkan Demirel ve yardımcıları bu karara tepki gösterdi. VAR'dan herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi Oğlum ne yapıyorsunuz

MUSLERA'DAN BİR KURTARIŞ DAHA

Mücadelenin 36'ncı dakikasında Saba Lobjanidze'nin pasında Ayoub El Kaabi hareketlendi. Tecrübeli santrfor istediği gibi vuruşunu yapamadı, Fernando Muslera topu rahatlıkla kontrol etti. Uruguaylı eldiven bu kurtarış sonrası tribünlerden alkış topladı.

MATA'DAN ÜST ÜSTE GOLLER

Müsabakanın 45+4 ve 45+6'ncı dakikalarında Galatasaray'da Juan Mata sahneye çıktı. Tecrübeli on numara ilk yarının uzatma anlarında attığı iki üst üste golle, sarı-kırmızılıları rahatlatan isim oldu. Juan Mata'nın attığı gollerle, Galatasaray rakibi karşısında soyunma odasına 3-0 üstün girdi.

Haberin Devamı

Yazarlar