Trabzonspor Trabzonspor'da Uğurcan Çakır gelişmesi! 5 milyon Euro'luk bonservis

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır gelişmesi! 5 milyon Euro'luk bonservis

14.08.2023 - 07:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da Uğurcan Çakır gelişmesi yaşandı. Öte yandan Kadro dışı kararı verilen Djaniny için yönetim bu hafta görüşme yapacak.

Trabzonsporda Uğurcan Çakır gelişmesi 5 milyon Euroluk bonservis

Süper Lig'de Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor sezona 3 puanla başladı. Yönetimden hem Uğurcan Çakır hem de Djaniny ile ilgili karar çıktı.

Haberin Devamı

DJANİNY GÖRÜŞME ODASINA
Trabzonspor yönetiminin sözleşmesini feshetmek istediği Djaniny Tavares'le bu hafta içinde yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Yeşil Burun Adalı futbolcu ile daha önce yapılan görüşmelerde maaşının tamamını istemesi nedeniyle orta yol bulunamamıştı. Djaniny geçen sezon BAE ekibi Sharjah'a kiralanmıştı.

İKİ OYUNCUYA 4 MİLYON EURO
Bordo-Mavililer'in daha önce de görüştüğü ancak şartlarında anlaşma sağlayamadığı iki isim Batista Mendy ve Gaius Makouta için kulüplerine yeni bir teklif sunuldu.

Trabzonspor'un Mendy için kulübü Angers'e bonuslarla birlikte 2 milyon Euro bonservis önerirken, Makouta için de kulübü Boavista'ya 2 milyon Euro ve çeşitli bonuslar teklif etti. Her iki oyuncu için de çok yoğun şekilde görüşmeler yapan Fırtına, kulüpleriyle ilgili sorunları çözdükten sonra iki oyuncuya imza attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

UĞURCAN'A İZİN ÇIKMADI
Trabzonspor'da uzun zamandır takımdan ayrılma ihtimali konuşulan Uğurcan Çakır ile ilgili olarak bu sezon ilk resmi teklif geldi. Fransız ekibi Nantes, Uğurcan Çakır için 5 milyon Euro'luk bonservis teklifi yaptı. Ancak Başkan Ertuğrul Doğan, yönetim kuruluyla birlikte bu teklifi kabul etmedi. Avrupa'da verilen yüksek rakamlar nedeniyle tecrübeli file bekçisinin bu rakama ayrılmasına onay vermeyen Bordo-Mavili kulübün, Nantes'in fiyat artırıp yeni bir teklif yapması durumunda izleyeceği yol haritası ise henüz net değil. 27 yaşındaki takım kaptanı ise daha önce yaptığı açıklamada, kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapmaya hazır olduğunu dile getirmişti.

Trabzonsporda Uğurcan Çakır gelişmesi 5 milyon Euroluk bonservis

Yazarlar