Fenerbahçe Ersun Yanal'dan Altay Bayındır'a destek! 'Bunları hak etmiyor'

Ersun Yanal'dan Altay Bayındır'a destek! 'Bunları hak etmiyor'

14.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı 2-1'lik skorla geçtiği karşılaşmayı Ersun Yanal değerlendirdi. Sarı-lacivertlilerin eski çalıştırıcısı, Altay Bayındır'ın tepkileri hak etmediğini dile getirdi.

Ersun Yanaldan Altay Bayındıra destek Bunları hak etmiyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler müsabakayı 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe'de bazı taraftarlar Altay Bayındır'a tepki gösterdi. Fenerbahçe - Gaziantep FK maçını Ersun Yanal değerlendirdi.

Haberin Devamı

beIN Sports'ta maçı yorumlayan sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü, Altay Bayındır'ın bu tepkileri hak etmediğini vurguladı. Fenerbahçe'nin artık bir mazeretinin olmaması gerektiğini belirten Ersun Yanal, "Fenerbahçe'nin mazereti olamaz. Son yılların en zengin kadrosundan birini kurdu. Yüksek tempoyu yakalamalı, zorlansa da bu tempoyla oynamalıydı. Geçen yıldan bu yana transfer zengini bir takım olarak ideal kadrosunu bulmalı" dedi.

Haberin Devamı

Ersun Yanaldan Altay Bayındıra destek Bunları hak etmiyor

Fenerbahçe'nin en hızlı şekilde ideal kadrosunu oluşturması gerektiğini dile getiren Ersun Yanal, "Ligler başladı hala kadro tartışması var. Hala kaleci transferi tartışılıyor. Fenerbahçe en hızlı şekilde oynayacağı formata kavuşmalı. Fenerbahçe'nin rakiplerine karşı bu şekilde oynaması sıkıntı yaratır" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli taraftarların Altay Bayındır'a tepkileriyle ilgili konuşan Ersun Yanal, "Özellikle dış sahada rakipler daha tempolu olacak. Dün Galatasaray'dan da bahsettik. Fenerbahçe'nin bugün mazereti yok. Fenerbahçe gelenekleri olan bir kulüptür Altay düne kadar Fenerbahçe'nin takım kaptanıydı. Bu başarısızlığın sebebi Altay mı?" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanaldan Altay Bayındıra destek Bunları hak etmiyor

Altay Bayındır'ın bu tepkileri hak etmediğini dile getiren tecrübeli teknik direktör, "Fenerbahçe'nin bir an önce bu söylemlerden kurtulması lazım. Altay Bayındır bunları hak etmiyor. Fenerbahçe'nin böyle bir lüksü yok. Bu tasarrufu çok doğru yapmalı ve kadrosunu tamamlamalı" diye konuştu.

Sarı-lacivertlilerin enerjisini yüksek tutması gerektiğini ifade eden Ersun Yanal, "10 senedir şampiyon olamayacak Fenerbahçe. Artık hiçbir mazereti yok. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değil ama enerjisi yüksek olması lazım. Enerjisi olmayan bir takımın kazanma şansı çok düşük" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ersun Yanaldan Altay Bayındıra destek Bunları hak etmiyor

Ersun Yanal son olarak, "Bir takımın coşkusu için kazanmak önemli. Bir an önce kadroyu kurmak ve sahneye koymak zorundasınız. Her gecikme bu takımı geriye götürür" dedi.