Trabzonspor Trabzonspor'da yeni yıl hedefi: Başakşehir galibiyeti!

Trabzonspor'da yeni yıl hedefi: Başakşehir galibiyeti!

23.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, 2023’ün son maçını bugün Başakşehir ile yapacak, galip gelerek yeni yıla mutlu ve ümitli girmek isteyecek. Karadeniz ekibi, zirveyi yakalamak için kaybetmek istemiyor.

Trabzonsporda yeni yıl hedefi: Başakşehir galibiyeti

2023’ün son maçında bugün Başakşehir’i konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçtan üç puanla ayrılarak ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyor.

Haberin Devamı

Kayserispor’un TFF tarafından üç puanının silineceği açıklanmasının ardından kendilerini üçüncülük koltuğunda gören bordo-mavililer, zirveye giden yolda kayıp yaşamamak için dikkat edecek.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Orsic, Fernandez, Umut Bozok ve Göktan bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Abdülkadir Ömür’ün durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Ancak Ömür’ün ağrılarının devam ettiği ifade edildi. Abdülkadir’in oynamaması durumunda, Teknik Direktör Abdullah Avcı bu bölgede Bardhi, Umut Güneş ikilisinden birine görev verecek. Makedon Bardhi, Umut Güneş’e göre bir adım önde görünüyor.

Sakatlığı tamamen geçen ve hafta içinde yapılan antrenmanlarda yer alan Nicolas Pepe’nin ise bugün Başakşehir maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar