Trabzonspor Trabzonspor'dan Yunan yıldıza transfer kancası! Resmi teklif yapıldı

Trabzonspor'dan Yunan yıldıza transfer kancası! Resmi teklif yapıldı

02.08.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da sakatlık krizi sürüyor. Yaz transfer döneminde kadroya katılan futbolcuların sakatlanmasının ardından yeni oyuncu arayışlarına giren bordo-mavili ekip, Yunan futbolcuya resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Trabzonspordan Yunan yıldıza transfer kancası Resmi teklif yapıldı

Yeni sezon öncesi sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor, yeni transfer arayışlarına başladı. Bordo-mavili ekibin kurmayları, Yunan futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SAKATLIK ŞOKLARI

Daha lig başlamadan önce idmanda Orsic ile Hüseyin Türkmen sakatlandı. Son olarak da önceki gün AEK ile oynanan hazırlık maçında Filip Benkovic’in burnu kırıldı. Kulüpten Benkovic için şu açıklama yapıldı. "Oyuncumuz Filip Benkovic’in yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda burun bölgesinde kırık tespit edilmiş ve anestezi altında kapalı olarak yerine oturtulmuştur. Durumu takip edilecektir” denildi. Üst üste gelen sakatlıklar Teknik Direktör Bjelica’nın da moralini bozdu.

Trabzonspordan Yunan yıldıza transfer kancası Resmi teklif yapıldı

MEHMET CAN AYDIN’I KAP'A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor, Mehmet Can Aydın’ı satın alma opsiyonuyla kiraladığını KAP’a bildirdi. Bordo-mavili kulüpten KAP'a transferle ilgili bildirim yapılırken şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Profesyonel futbolcu Mehmet Can Aydın ile aşağıdaki şartlarda anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2023-2024 futbol sezonu için 8.100.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde futbolcuya; 2024-2025 futbol sezonu için 18.000.000.-TL, 2025-2026 futbol sezonu için 20.250.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Futbolcunun, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonlarında toplam 40 resmi müsabakada yer alması halinde sözleşme bir yıl uzayacak ve futbolcuya, 2026-2027 futbol sezonunda 21.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Futbolcunun, Kulübümüze kesin transferinin gerçekleşmesi sonrasında 10.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır.

Ayrıca; futbolcunun Kulübümüze kesin transferinin gerçekleşmesi sonrasında bir başka kulübe 6.000.000.-EUR veya üstü bir bedelle transfer olması halinde, elde edilecek transfer bedelinden, FC Schalke 04'e ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan tutarın %5'i, futbolcuya ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.

Trabzonspordan Yunan yıldıza transfer kancası Resmi teklif yapıldı

TRABZONSPOR'DAN MASOURAS İÇİN TEKLİF

Mislav Orsic'in uzun sürecek sakatlığı sonrası kanat transferi yapmayı planlayan Trabzonspor, harekete geçti. Bordo-mavili kulüp, daha önce de adı geçen Georgios Masouras'ı yeniden gündemine aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan Yunan yıldıza transfer kancası Resmi teklif yapıldı

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Trabzonspor, Yunan futbolcunun transferi için Olympiakos'a 1.5 milyon euro'uk bir teklif sundu. Trabzonspor, bu teklifi sonrası Yunan ekibinden gelecek cevabı beklemeye başladı. 2019 yılından bu yana Olympiakos forması giyen 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

GEORGIOS MASOURAS'UN KARNESİ

Georgios Masouras, kariyerinde ülkesi Yunanistan'ın dışına çıkmadı. 29 yaşındaki futbolcu, Olysiakos, Panionios ve Olympiakos formaları giydi.

Trabzonspordan Yunan yıldıza transfer kancası Resmi teklif yapıldı

Yazarlar