Dünyadan Futbol Georges Kevin N'Koudou düşünme aşamasında! Fransa'dan talip çıktı

Georges Kevin N'Koudou düşünme aşamasında! Fransa'dan talip çıktı

02.08.2023 - 18:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan Georges Kevin N'Koudou ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu oyuncunun, Fransız ekibinin radarında olduğu öğrenildi.

Georges Kevin NKoudou düşünme aşamasında Fransadan talip çıktı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Georges Kevin N'Koudou, sezonun bitmesinin ardından boşa çıktı. Tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlılardan ayrıldıktan sonra herhangi bir takıma imza atmadı. Fransa'nın köklü kulübünün Georges Kevin N'Koudou için devreye girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kamerunlu futbolcuya başka takımların da talip olduğu, Georges Kevin N'Koudou'nun kararını henüz vermediği kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BEŞİKTAŞ'A 4.5 MİLYON EUROYA GELDİ

Paris Saint Germain altyapısında futbola başlayan Georges Kevin N'Koudou daha sonra Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco formaları giydi. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu futbolcunun bonservisi için 4 milyon 500 bin euro ödedi. Beşiktaş ile Tottenham arasındaki anlaşmada bir sonraki satıştan Premier Lig ekibine yüzde 50 pay verileceği açıklanmıştı. Tecrübeli futbolcu sezonun sona ermesinin ardından boşa çıktı.

Georges Kevin NKoudou düşünme aşamasında Fransadan talip çıktı

SAINT ETIENNE KANCASI

Fransa basınında yer alan habere göre; Saint Etienne, Georges Kevin N'Koudou transferi konusunda girişimlere başladı. Saint Etienne'in Kamerunlu oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Fransa'dan başka takımların da talip olduğu 28 yaşındaki oyuncunun henüz kararını vermediği belirtildi.

Haberin Devamı

Bonservisi elinde bulunan Georges Kevin N'Koudou'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro. 28 yaşındaki hücumcu, Kamerun Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.