Galatasaray Trabzonspor'un milli yıldızlarına Galatasaray kancası! Transfer için Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed formülü

Trabzonspor'un milli yıldızlarına Galatasaray kancası! Transfer için Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed formülü

04.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için transfer planlamalarına şimdiden başlamış durumda. Alınan bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor'un milli yıldızlarını transfer listesine ekledi.

Trabzonsporun milli yıldızlarına Galatasaray kancası Transfer için Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed formülü

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, Trabzonspor'un milli futbolcularına kancayı taktı.

Haberin Devamı

ZANIOLO VE TORREIRA'YA İLGİ

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılıların ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'ya İtalya'dan takımların ilgisinin olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların genç yıldızına Milan, Inter ve Juventus'un ilgi gösterdiği aktarıldı.

Süper Lig devinin tecrübeli orta sahası Lucas Torreira da performansıyla Avrupa'dan takımların dikkatini çekti. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı yıldızına Serie A devlerinin talip olduğu vurgulandı.

BOEY'E MİLLİ DAVET

Galatasaray'da bu sezon büyük aşama kaydeden ve performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Sacha Boey, milli davet aldı. Sarı-kırmızılı oyuncu, Fransa'nın U21 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer aldı. Piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen 22 yaşındaki sağ bek, bu sezon 30 Süper Lig maçında 1 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

Trabzonsporun milli yıldızlarına Galatasaray kancası Transfer için Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed formülü

HAMSIK FUTBOLCU BIRAKTI

Geçtiğimiz günlerde futbolcu bırakacağını açıklayan Hamsik, “Böyle bir karar alabilmek kolay değil. Ailemle konuştuk ve artık babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Trabzonspor benim oynadığım son kulübüm olacak." açıklamalarında bulunmuştu.

GALATASARAY'DAN MİLLİ YILDIZLARA KANCA

Cim-Bom, bordo-mavililerin iki yıldız ismi Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, iki yerli ismi kadrosuna katarak 8+3 kuralında avantaj sağlamak istiyor.

Galatasaray’da yerli denklemi için formül bulundu: Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür...

Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki sezon uygulanacak 8+3 kuralı nedeniyle Trabzonspor’un iki yıldızına gözünü dikti. Aslan’da Teknik Direktör Okan Buruk’un, özellikle iki oyuncu için ısrarlı olduğu bildirildi. Cim-Bom’un ligin bitimiyle birlikte bu iki oyuncu için önerisini sunacağı öğrenildi. Hem Uğurcan Çakır’ın hem de Ömür’ün 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonsporun milli yıldızlarına Galatasaray kancası Transfer için Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed formülü

Galatasaray’ın, bu müthiş operasyon için “para+takas” şeklinde bir paketle Trabzonspor’a teklif götüreceği belirtildi. Karadeniz ekibinin, Mustafa Muhammed ve Olimpiu Morutan gibi isimlere ilgisinin bulunması, Galatasaray’ın bu transferde önünü açabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un ise çok şey beklediği bu iki yıldız futbolcu için takasa sıcak bakmadığı, parasal bir teklif karşısında düşünebileceği vurgulandı.

Yazarlar