Futbol Trabzonspor'un Monaco maçı kamp kadrosu belli oldu! Djaniny ve Gbamin...

Trabzonspor'un Monaco maçı kamp kadrosu belli oldu! Djaniny ve Gbamin...

05.10.2022 - 14:11 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın Monaco ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarının ardından Fransa'ya gitti. Bordo-mavili kafilede 24 oyuncu yer aldı

Trabzonsporun Monaco maçı kamp kadrosu belli oldu Djaniny ve Gbamin...

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, rakibi Monaco ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Trabzon’daki hazırlıklarının ardından bordo mavililer, Trabzon Havalimanı’ndan özel uçakla saat 12.00’de Monaco’ya hareket etti.

Haberin Devamı

Bordo mavililerin Monaco kafilesine, sakatlıkları süren Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Serkan Asan ile Bruno Peres dahil edilmedi. Sakatlıktan çıkan ve idmanlara başlayan Djaniny, Semedo ile Jean-Philippe Gbamin ise Monaco kafilesinde yer aldı.

AVCI VE HAMSİK AÇIKLAMA YAPACAK

Trabzonspor, Monaco’ya iniş yaptıktan sonra TSİ 18.30’da teknik direktör Abdullah Avcı ile Marek Hamsik’in katılacağı basın toplantısı ve sonrasında II. Louis Stadyumu’nda son idmanını yapacak.

Trabzonsporun Monaco maçı kamp kadrosu belli oldu Djaniny ve Gbamin...

Trabzonspor’un 24 kişiden oluşan Monaco kamp kadrosu şu isimlerden oluştu,

“Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Moradaoğlu, Jens Stryger Larsen, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jeap Philippe Gbamin, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Mountassir Lahtimi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Naci Ünüvar, Mahmoud Trezeguet, Djaniny Semedo, Umut Bozok, Maxi Gomez”

Haberin Devamı

AVRUPA'DA 144. MAÇ

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında yarın deplasmanda Fransa'nın Monaco takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 144. karşılaşmasına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 143 maçta 51 galibiyet, 37 beraberlik ve 55 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 182 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 198 gol gördü.

FRANSA'DA YENİLMİYOR

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Fransa'da daha önce oynadığı üç karşılaşmayı da kaybetmedi. İlk olarak 1991-1992 sezonunda Olympique Lyon ile eşleşerek Avrupa'da Fransız takımları karşısında tur mücadelesi vermeye başlayan Trabzonspor, rakibini deplasmanda 4-3 mağlup etti. Karadeniz ekibi 2009-2010 sezonunda ise bir başka Fransız temsilcisi Toulouse ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer deplasmanda 1-0'lık skorla kazandı.

Trabzonspor, 2011-2012 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille karşısında deplasmanda golsüz berabere kaldı.