Trabzonspor Trabzonspor'un yıldızına şok tepki! Taraftarlar sert çıktı

Trabzonspor'un yıldızına şok tepki! Taraftarlar sert çıktı

10.10.2022 - 22:23 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin ardından takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu gösterdiği performans sonrası eleştirilerin hedefi haline geldi. İşte detaylar...

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Kritik müsabakanın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı. Bordo-mavililerde tecrübeli futbolcu gösterdiği performans sonrası taraftarların tepkisini çekti. Bordo-mavili taraftarlar, tecrübeli futbolcuya sert çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da eski Kasımpaşalı futbolcular, İstanbul ekibiyle oynanan maçta forma şansı buldu. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı daha önce lacivert-beyazlı formayı giyen isimlerden Eren Elmalı ve Trezeguet'e ilk 11'de forma şansı verdi. Trabzonspor'da Umut Bozok ile Yusuf Erdoğan eski takımları karşısında forma şansı bekledi.

Haberin Devamı

UĞURCAN KORNERE ÇELDİ

Kritik müsabakada ilk tehlikeli atak Kasımpaşa'dan geldi. Lacivert-beyazlıların tehlikeli noktadan kazandığı serbest vuruşta topun başına Valentin Eysseric geçti. Valentin Eysseric'in şutunda Trabzonspor file bekçisi Uğurcan Çakır topu son anda kornere çeldi. Bordo-mavililerin kaptanı yaptığı şık kurtarış sonrası 29'uncu dakikada taraftarların alkışlarını topladı.

Haberin Devamı

PENALTI BEKLENTİSİ

Trabzonspor'un 45'inci dakikada kazandığı serbest vuruşta Marek Hamsik, savunma arkasına hareketlenen Trezeguet'e doğru uzun bir top gönderdi. Topla birlikte çaprazdan içeri sarkan Trezeguet, kale çizgisine inmak isterken Ertuğrul Taşkıran ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Bordo-mavililer bu pozisyon sonrası penaltı bekledi. Müsabakanın hakemi Hüseyin Göçek pozisyonda 'devam' kararı verdi.

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

SİNİRLER GERİLDİ

Heyecan dolu müsabakanın 51'inci dakikasında Anastasios Bakasetas topla birlikte hareketlenen Haris Hajradinovic'i formasından çekerek yere düşürdü. Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, Yunan futbolcuya bu hamlesi sonrası sarı kart gösterdi. Kasımpaşa'da Stephane Bahoken, Anastasios Bakasetas'a bu faul sonrası tepki gösterdi. Anastasios Bakasetas ile Stephane Bahoken arasında kısa süreli bir sürtüşme yaşandı.

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

HAMSİK VURDU, ERTUĞRUL ÇIKARDI

Zorlu mücadelenin 57'nci dakikasında sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Djaniny'in bıraktığı meşin yuvarlağı Trezeguet içeri çevirdi. Yusuf Yazıcı'nın geriye doğru bıraktığı topa sol çaprazdan Marek Hamsik gelişine vurdu. Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran pozisyonda şık bir kurtarışa imza attı ve rakibine gol izni vermedi.

Haberin Devamı

YUSUF YAZICI'YA ISLIK

Bordo-mavililerde maça ilk 11'de başlayan Yusuf Yazıcı etkisiz bir performans gösterdi. Kasımpaşa karşısında çok sayıda pas hatası yapan ve gol pozisyonlarındaki tercihleri eleştirilen tecrübeli orta saha bazı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 60'ıncı dakikada Yusuf Yazıcı'yı kenara aldı ve Umut Bozok'u oyuna dahil etti.

Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu Yusuf Yazıcı oyunda kaldığı süre boyunca 2 şut çekti ancak isabet bulamadı. Tecrübeli futbolcu 19 pas denemeside yüzde 63'lük bir isabet oranı yakaladı. Rakipleriyle girdiği 5 ikili mücadeleden sadece 1'ini kazanan Yusuf Yazıcı etkisiz bir performans sergiledi.

Yusuf Yazıcı'nın bu performansı sosyal medyada da eleştirileri beraberinde getirdi. İşte Yusuf Yazıcı hakkında yapılan eleştirilerden bazıları...

Haberin Devamı

"FUTBOLU MU UNUTTUN"

"Yusuf Yazıcı kardeşim iyi misin ya da futbolu mu unuttun?"

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

"KADRO DIŞI BIRAKILMALIDIR"

"Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen acil kadro dışı bırakılmalıdır."

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

"OYNAYACAK SEVİYEDE DEĞİL"

"İlk gün de söyledim tekrar edeceğim. Trezeguet yetersiz, Bardhi yetersiz, Gomez aranılan golcü değil, Umut bana göre futboldan çok uzak bir oyuncu. Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'da oynayacak seviyede değil. Gerisi ne yapsın?"

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

"ÇOK KÖTÜYDÜ"

"Marek Hamsik oyundan çıkmamalıydı. Yusuf Yazıcı çok kötüydü. Umut Bozok belki de 11'de başlasa daha oalcak gibi."

Trabzonsporun yıldızına şok tepki Taraftarlar sert çıktı

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte bordo-mavililer puanını 17'ye, Kasımpaşa ise 13'e yükseltti.