İtalya Serie A Transferde Vincent Aboubakar sürprizi

Transferde Vincent Aboubakar sürprizi

14.04.2022 - 15:17 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Aboubakar'ın yeni adresi belli oluyor.

Transferde Vincent Aboubakar sürprizi

Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Uzun süredir adı Süper Lig ekipleri ile anılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar için bomba bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile gösterdiği müthiş performans ile siyah beyazlı ekibin şampiyon olmasında büyük bir rol oynayan Aboubakar 29 maçta 16 gol ve 5 asiste imza atmıştı. Yıldız golcünün sözleşmesi sona ermişti. Aboubakar sezon biter bitmez Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr Riad'e imza atmıştı.

GOL KRALI OLMUŞTU
Yeni adı Beşiktaş'la anılan 30 yaşındaki Kamerunlu golcü Aboubakar için sürpriz bir transfer iddiası geldi. Kamerunlu santrfor, Afrika Uluslar Kupası’nda kaydettiği sekiz golle turnuvanın gol kralı olmuştu.

Transferde Vincent Aboubakar sürprizi

BİR SÜREDİR İZLİYORLAR
Milan kulübünün, son dönemde performansıyla dikkat çeken golcü oyuncuyu bir süredir scoutlarına izlettirdiği ortaya çıktı. Kamerun basınındaki haberlere göre İtalyan’ın dev ekibi oyuncuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katacak.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR
Kadrosunda bulundurduğu dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic’ten son dönemde sakatlıklar nedeniyle verim alamadığı belirtilen kırmızı-siyahlıların, santrfor olarak Kamerunlu futbolcuda karar kıldığı belirtildi. Bonservisi Al Nassr’da bulunan Aboubakar’ın Suudi ekibiyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yazarlar