Dünya Kupası TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi

TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi

05.12.2022 - 10:44 | Son Güncellenme:

TRT spikeri Hünkar Mutlu, 2022 Dünya Kupası'ndaki İngiltere-Senegal maçında Levent Özçelik'e gönderme yaptı.

TRT spikeri Hünkar Mutludan Levent Özçelike Kane göndermesi

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda İngiltere-Senegal maçını anlatan TRT spikeri Hünkar Mutlu, Harry Kane'in attığı goldeki anonsuyla deneyimli spikerlerden Levent Özçelik'e adeta selam yolladı.

Haberin Devamı

Levent Özçelik'i hatırlattı
Hünkar Mutlu, İngiliz futbolcunun golü atmasını "Harry Kane, Harry Kane, Harry Kane" diyerek anlattı. Bu anons da akıllara Levent Özçelik'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Kane'in Almanya'ya attığı goldeki anonsunu akla getirdi.

"Harry Harry Harry Kane" klişe oldu
Özçelik, Kane'in golünü, "Harry Kane, Harry, Harry, Harry Kane! Fişi çekti Harry Kane, Wembley yıkılıyor, İngiltere 2-0 yaptı" diye anlattı. Levent Özçelik'in Kane'in golünü anlatma biçimi, sosyal medyada trend topic oldu. Hala da zaman zaman bu anons viral video olarak paylaşılıyor.

TRT spikeri Hünkar Mutludan Levent Özçelike Kane göndermesi

Sosyal medya Özçelik'i istiyor
TRT'nin genç spikerlerinden Hünkar Mutlu da Dünya Kupası'nda ilk golünü atan Kane'in golünü anonslarken adeta Özçelik'e nazire yaptı. Dünya Kupası başladığından bu yana sosyal medyanın en çok maç anlatmasını istediği isimlerin başında Levent Özçelik geliyor.

Haberin Devamı

38 yıldır maç anlatıyor

1984 yılından bu yanadır aralıksız olarak 38 yıldır TRT bünyesinde yer alan Levent Özçelik, gerek televizyon gerekse de radyodan binlerce maç anlattı.

2000 yılında UEFA Kupası onun sesiyle geldi
2000 yılında Galatasaray ile Arsenal arasındaki UEFA Kupası finalini saniye saniye yaşayarak anlatan Levent Özçelik, son penaltı için topun başına geçen Popescu'ya "Haydi oğlum! Atarsa kupa bizim" demişti. Nitekim Rumen stoper topu ağlarla buluşturmuş, Özçelik de gözyaşları içinde "Allahım sana şükürler olsun, kupa bizim" demişti.

Yazarlar