Galatasaray Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil

Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil

27.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında konuşan Tugay Kerimoğlu, özellikle sarı-kırmızılı 4 futbolcuyu eleştirdi.

Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede Burası çiftliğiniz değil

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı TRT Spor'da değerlendirdi. Sarı-kırmızılı takımın yabancı 4 futbolcusunu sert dille eleştirdi.

Haberin Devamı

"Bizim ülkemiz kaosla yaşıyor. Onla yaşamayı biliyor. Kimse çözüme gitmek için uğraşmıyor. Bu sene çok garip bir sene. Bir o açıklama yapıyor bir o. Bu şekilde Türk futbolunun kalitesi artmaz. 2024 senesindeyiz ama biz hala neyi konuşuyoruz. Fikir üreten yok!

RAKİBE ÇALIM ATMAYA ÇALIŞIYORSUN
Galatasaray'da 46 dakikada sabredilmiş bir Tete vardı. Beklenti de sıfır. 70'te Zaha oyuna girdi. Rakip üzerine gelirken çalım atmaya çalışıyorsun. Senin amacın topu önde tutman. Ben bu iki oyuncu için yorum yapmayacağım artık. Olmuyor!

İKİSİYLE DE YOLLARI AYIRIRIM
Ya ülkeyi benimsemediler, ya mentalitesi bozuk! Olmadı yani, ikisiyle de sezon sonu yolları ayırırım. 4 tane beklentisi yüksek olan oyuncudan verim alamıyorsan yolları ayıracaksın.

Haberin Devamı

ZIYECH, NDOMBELE NEREDE? BU KADAR VURDUM DUYMAZ OLUNMAZ
Tete kaç maç oynamıştır. Fiziksel olarak da düşüşte değil. İlk yarıda bir pozisyon var kaçırdığı... Ziyech ve Ndombele nerede? Anlatmak istediğim şey şu; diğer oyunculara benim kötü söz söyleme lüksüm olamaz. Bu kadar vurdum duymaz olunmaz. Oyunlar artık oralarda değil. Yeteneğin artık ikinci planda senin.

BURASI SİZİN ÇİFTLİĞİNİZ DEĞİL
Okan Buruk'u düşünelim. Eksik olan bölgelerin her yerinde Barış oynamış. Kaan yine aynı. Berkan Kutlu kendi mevkisinde oynamadı. Bunlar kötü oynasa da bunlara bir şey diyemezsiniz. Burası sizin çiftliğiniz değil.

Yazarlar