Voleybol Tuğba Şenoğlu Sultanlar Ligi'ne döndü! İşte yeni takımı

Tuğba Şenoğlu Sultanlar Ligi'ne döndü! İşte yeni takımı

18.05.2023 - 13:22 | Son Güncellenme:

Ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli voleybolculardan biri olan Tuğba Şenoğlu İvegin Türkiye'ye geri döndü. Transfer resmen duyuruldu.

Tuğba Şenoğlu Sultanlar Ligine döndü İşte yeni takımı

Vakıfbank'ta 5'te 5 yaparak sezonu tamamlayan milli sporcu Tuğba Şenoğlu İvegin, Japon ekibi Kurobe AquaFairies'e transfer olmuştu. Türkiye'ye geri dönüş kararı alan yıldız ismin yeni takımı resmen açıklandı.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'A VEDA ETMİŞTİ
2021-2022 sezonunda mücadele ettiği 5 kulvarda da şampiyonluğa ulaşarak sezonu 5 kupayla noktalayan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın milli voleybolcusu Tuğba Şenoğlu, takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Ayrılırken mesajında şu ifadeleri kullanmıştı: Türk voleybolunun gücünü milli takım olarak dünyaya göstermeye devam ederken , bireysel anlamda da umarım bunu yansıtmaya devam edeceğim. Bu büyük tecrübe için çok heyecanlıyım ama Türk halkının desteği hep arkamda olduğu için bu güç ile kendime çok güveniyorum. Daha iyi bir dönüş için şimdilik Sultanlar Ligi'ne 'Elveda' diyorum.

TUĞBA ŞENOĞLU'NUN TAKIMI BAĞIŞ TOPLADI
Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin’in formasını giydiği Japonya’nın Kurobe AquaFairies takımı, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bağış kampanyası başlatmıştı. Öte yandan Şenoğlu, ülkemizdeki deprem felaketiyle alakalı konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

YENİ TAKIMI KUZEYBORU
Voleybol kariyerinin ilk yurt dışı deneyimini Kurobe AquaFairies ile Japonya’da yaşayan Tuğba Şenoğlu İvegin, bir sezonluk aranın ardından Türkiye’ye geri döndü ve Kuzeyboru ile anlaşma sağladı.

Tuğba Şenoğlu Sultanlar Ligine döndü İşte yeni takımı

MİLLİ KADRO AÇIKLANDI
2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın geniş aday kadrosu açıklandı.

İşte A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın geniş aday kadrosu: Aslı Kalaç, Ayça Aykaç, Ayçin, Akyol, Beyza Arıcı, Buse Ünal, Cansu Özbay, Defne Başyolcu, Derya, Cebecioğlu, Diyah Özdemir, Ebrar Karakurt, Eda Erdem, Elif Şahin, Eylül Akarçeşme, Gizem Örge, Hande Baladın, İlkin Aydın, Kübra Akman, Meliha Diken, Melis Yılmaz, Melissa Vargas, Neriman Özsoy, Saliha Çalışkan, Simge Aköz, Tutku Burcu Yüzgenç, Tuğba Şenoğlu İvegin, Yaprak Erkek, Yasemin Güveli, Zehra Güneş, Zeynep Sude Demirel.