Konyaspor TÜMOSAN Konyaspor, Steven Nzonzi'yi transfer ettiğini açıkladı

TÜMOSAN Konyaspor, Steven Nzonzi'yi transfer ettiğini açıkladı

25.08.2023 - 16:53 | Son Güncellenme:

TÜMOSAN Konyaspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fransız orta saha Steven Nzonzi'yi renklerine bağladığını açıkladı.

TÜMOSAN Konyaspor, Steven Nzonziyi transfer ettiğini açıkladı

TÜMOSAN Konyaspor transferde bombayı patlattı. Morgan Schneiderlin'i kadrosuna katan Konyaspor, oyuncunun isteği üzerine sözleşmeyi karşılıklı feshetme kararı almıştı. TÜMOSAN Konyaspor, Morgan Schneiderlin'in yerine Steven Nzonzi'yi renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tümosan Konyaspor'umuz, Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Bulut hazır bulundu.

Orta saha bölgesinde görev yapan Fransız futbolcu, Stoke City, Blackburn Rovers, Roma, Sevilla, Rennes takımlarında forma giydi. Nzonzi, son olarak Katar Ligi ekibi Al-Rayyan SC de yaklaşık 2 sezon oynadı. Bir yıllık imza attığımız Steven Nzonzi, Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Tecrübeli orta saha takımımızda 37 numaralı formayı terletecek.

Steven Nzonzi'ye hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

BONSERVİSİ ELİNDE

Haberin Devamı

Fransa Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nı kazanan kadroda yer alan Steven Nzonzi 1 yıl sonra Roma'dan Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Seri ve Lemina ile birlikte orta saha alternatifleri arasında yer alan Nzonzi, Fatih Terim ile aralarında yaşanan bazı anlaşmazlıklar nedeniyle devre arasında sarı-kırmızılılardan ayrıldı. Nzonzi, Galatasaray'dan ayrılarak Fransız ekibi Rennes'e transfer oldu. Rennes'de 1.5 yıl görev yapan Fransız yıldız Roma'dan bedelsiz olarak Al Rayyan'a transfer oldu. Nzonzi, Katar ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra boşa çıktı.

Yazarlar