Skorer UEFA'da gecenin sonuçları...

UEFA'da gecenin sonuçları...

23.10.2009 - 10:44 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan karşılaşmalar nefes kesti... İşte alınan sonuçlar

UEFAda gecenin sonuçları...

UEFA Avrupa Ligi gruplarında 3. maçlar tamamlanırken gruplarda dengeler yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Temsilcilerimizden Galatasaray'ın zirvedeki yerini koruduğu, Fenerbahçe'nin ise liderliğe yükseldiği gecenin toplu sonuçları...

Haberin Devamı

A GRUBU
Haftaya 2 maçta topladığı 4 puanla lider giren Anderlecht Timisoara deplasmanında golsüz beraberlik alarak puanını 5'e yükseltti ancak tahtını, ilk galibiyetini Dinamo Zagreb karşısında alarak kendiyle aynı puana yükselen Ajax'a devretti.

Ajax 2 - 1 Dinamo Zagreb
Timisoara 0 - 0 Anderlecht

B GRUBU
Haftaya lider giren Valencia kendi evinde Slavya Prag'a takılınca, Genoa'yı farklı geçen Lille 7 puanla zirveye kuruldu.

Valencia 1 - 1 Slavia Prag
Lille 3 - 0 Genoa

C GRUBU
Haftaya lider giren Rapid Vienna, Hapoel Tel Aviv'den fark yeyince 2 sıra birden geriledi. Celtic'i deplasmanda deviren Hamburg ise zirveye oturdu.

Celtic 0 - 1 Hamburg
Hapoel Tel Aviv 5 - 1 Rapid Vienna

D GRUBU
Grubun lideri Sporting Lizbon Ventspils deplasmanında kazanarak tahtını firesiz korudu, Hertha Berlin deplasmanında kazanan Heerenveen ise 2. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Hertha Berlin 0 - 1 SC Heerenveen
Ventspils 1 - 2 Sporting Lisbon

E GRUBU
Haftaya lider olarak giren Fulham, kendi evinde Roma ile son dakika golüyle berabere kalınca milli futbolcumuz Çağdaş Atan'ın da formasını giydiği Basel, CSKA Sofya deplasmanında 2-0 kazanarak zirveye oturdu.

CSKA Sofia 0 - 2 Basel
Fulham 1 - 1 AS Roma

F GRUBU
Temsilcimiz Galatasaray, Dinamo Bükreş'i farklı mağlup edip liderliğini korudu, Panathinaikos ise Sturm Graz'ı penaltı golüyle devirerek sarı kırmızılıların ardında büyük bir avantaj yakaladı.

Galatasaray 4 - 1 Dinamo Bucuresti (HABER)
Panathinaikos 1 - 0 Sturm Graz (HABER)

G GRUBU
Grubun sürpriz lideri Salzburg, 2 favorinin ardından Levski Sofya'yı da devirerek zirvedeki yerini korudu, Villareal'i son dakika golüyle geçen Lazio ise gruptan çıkmak için önemli bir avantaj yakaladı.

Lazio 2 - 1 Villarreal
Red Bull Salzburg 1 - 0 Levski Sofya

H GRUBU
Temsilcimiz Fenerbahçe, Steaua Bükreş'i deplasmanda mağlup edip liderliğe yükselirken, Sheriff ise Twente'yi mağlup ederek 2. sıraya kuruldu.

Steaua Bükreş 0 - 1 Fenerbahçe (HABER)
Sheriff 2 - 0 Twente (HABER)

I GRUBU
Haftaya lider giren Everton'u kendi sahasında dağıtan Benfica zirveye yükselirken, AEK Athens'ı mağlup eden BATE Borisov gruptaki iddiasını canlandırdı.

Haberin Devamı

BATE Borisov 2 - 1 AEK Athens
Benfica 5 - 0 Everton

J GRUBU
Kupanın son şampiyonu Shakhtar Donetsk, Trabzonspor'u eleyen Toulouse'u farklı geçerek firesiz liderliğini korudu, Partizan'ı geçen Club Brugge 2. sıraya yükseldi.

Club Brugge 2 - 0 Partizan Belgrat
Shakhtar Donetsk 4 - 0 Toulouse

K GRUBU
Lider PSV Eindhoven Kopenhag'ı evine boş gödererek tahtını korudu, Cluj'u 2 golle geçen Sparta Prag 2. sıraya yükseldi.

PSV Eindhoven 1 - 0 FC Kopenhag
Sparta Prag 2 - 0 CFR Cluj

L GRUBU
Haftaya lider giren Werder Bremen Avusturya Wien deplasmanında 2 farkı koruyamasa da tahtından inmedi, Nacional Madeira'yı mağlup eden Bilbao 2. sıraya yükseldi.

Athletic Bilbao 2 - 1 Nacional
Avusturya Wien 2 - 2 Werder Bremen