Diğer UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi!

UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi!

21.07.2022 - 12:42 | Son Güncellenme:

İki kadın UFC sporcusunun karşı karşıya geldiği mücadelede Miesha Tate korkunç bir sakatlık yaşadı. 35 yaşındaki dövüşçü son halini sosyal medyadan paylaştı.

UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi

UFC efsanesi 35 yaşındaki Miesha Tate, geçtiğimiz günlerde Lauren Murphy ile ringe çıktı. Tate aldığı darbe sonrası sol göz bölgesinde korkunç bir sakatlık yaşadı.

Haberin Devamı

Murphy'nin darbesi sonrası Miesha Tate'nin sol alt gözü adeta delindi. Yaralanmasına rağmen oyuna devam eden Tate daha sonrasında mücadeleyi oy birliği ile Murphy'e kaybetti.

Mücadele sonrası hemen yaralı bölgeye müdahale edilirken ünlü sporcunun yüzünde büyük bir şişlik oluştu. Tate, bandajlı gözlerini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi.

UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi

Instagram'da 2.1 milyon takipçisi bulunan sporcuya çok sayıda hayranı destek verdi. MMA dövüşçüsünün sene başında kazandığı toplam rakamın 6 milyon dolar olduğu belirtildi.

'BÖYLE DUDAKLAR İÇİN KADINLAR ÇOK PARA ÖDÜYOR"
Son halini sosyal medyada paylaşan Tate, "Bazı kadınlar böyle dudaklar için çok para ödüyor! Tek yapmam gereken küçük bir yumruk kavgasına girmekti!" ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden sporcu "Bu gece benim gecem değildi, Lauren Murphy'yi tebrik ederim ve hayattan ders almaya devam ediyoruz! En sevdiğim restoranda en muhteşem akşam yemeğini yedim. Hâlâ kutsanmış durumdayım. Beni sevmeye ve desteklemeye devam eden herkese teşekkür ederim, kim olduğunu biliyorsun." ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi

EMEKLİ OLMUŞTU, GERİ DÖNDÜ
2016 yılında karma dövüş sanatlarından emekli oldu ancak Temmuz 2021'de geri döndü ve Marion Reneau'yu yendi. Tate, dönüşünden bu yana iki maçta daha yarıştı ve ikisini de kaybetti. Murphy'ye karşı mücadeleden önce Tate, şu anki UFC Bayanlar Flyweight Şampiyonu Valentina Shevchenko'yu yenmek istediğini söylemişti