Voleybol Zehra Güneş'ten sevgilisi Eren Dişli'ye Fenerbahçe göndermesi!

Zehra Güneş'ten sevgilisi Eren Dişli'ye Fenerbahçe göndermesi!

21.07.2022 - 11:51 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde dördüncü olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın en önemli yıldızlarından olan Zehra Güneş bireysel olarak iyi bir turnuvayı geride bıraktı. Sevgilisi ile Portekiz'e tatile giden Zehra'nın sevgilisine Fenerbahçe göndermesi büyük ilgi gördü.

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

Milli takım ve Vakıfbank ile başarılı sezon geçiren Zehra Güneş, soluğu Portekiz'de aldı. Sevgilisi Eren Dişli ile tatil yapan Güneş'in takım arkadaşına verdiği Fenerbahçe cevabı gündem oldu.

Haberin Devamı

5'TE 5 YAPTI
Spor Toto Şampiyonlar Kupası, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, AXA Sigorta Kupa Voley ve Misli.com Sultanlar Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank sezonu 5'te 5 yaparak harika bir yerde tamamladı. Sarı-siyahlılar 11. uluslararası şampiyonluk ile “Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı” konumunda. Ayrıca VakıfBank 4 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu ile bu turnuvaları en çok kazanan ekip olma unvanını da taşıyor.

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

SULTANLAR VNL'DE DÖRDÜNCÜ OLDU
Filenin Sultanları ile Milletler Ligi'nde mücadele eden Zehra, elit seviyede bir sporcu olduğunu tekrar kanıtladı. Filenin Sultanları üçüncülük maçında Sırbistan'a kaybederek turnuvayı dördüncü tamamladı.

Haberin Devamı

TÜRK DUVARI ZEHRA!
Voleybol Milletler Ligi’nin ardından Filenin Sultanları’nın en skorer oyuncusu 239 sayı ile Ebrar Karakurt oldu. En çok blok yapan oyuncu ise 51 blokla Zehra Güneş oldu. 14 ace atan Eda Erdem, en iyi servis kullanan oyuncu kategorisinde zirvede yer aldı. Milliyet haberi.

Turnuva boyunca 15 maçta oynayan Zehra Güneş toplam 193 sayı kaydetti. Yüzde 60 hücum oranı yakalayan Zehra, 51 blok sayısı ve 94 sektirme ile rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Set başına 1 blok ortalaması tutturan Zehra turnuvada en çok blok yapan ikinci isim oldu. Öte yandan Zehra turnuvanın en skorer orta oyuncusu unvanını aldı.

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

Turnuvada 4. olan Filenin Sultanları adına konuşan Zehra Güneş; "Duygusal bir konuşma yapmamak benim için çok zor. Bu turnuvayı madalya ile bitirmek biz yakışırdı ama olmadı. Yolumuz çok uzun, önümüzde bir Dünya Şampiyonası var." dedi.

PORTEKİZ'DE TATİLDE
Sezona verilen arayı tatil ile değerlendiren Zehra Güneş soluğu sevgilisi Eren Dişli ile Portekiz'de aldı. Güneş tatilden paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti.

ZEHRA'DAN SEVGİLİSİNE FENERBAHÇE GÖNDERMESİ
Fenerbahçeliliğiyle bilinen Eren Dişli'nin sarı-lacivert aşkı sevgilisinin diline düştü. Dişli'nin paylaştığı fotoğraf sonrasında, Vakıfbanklı Buket Gülübay'ın 'İlla bir sar-lacivert bulacağım diyorsun' yorumuna Zehra Güneş, "Fenerbahçe tişörtüyle dolaşıyor" yanıtını verdi. Milliyet

Haberin Devamı

Öte yandan Eren Dişli, Fenerbahçeli Yarınlar Derneği'nin başkanlığını yürütüyor.

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

DİŞLİ'DEN ROMANTİK DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI
Zehra Güneş'in yeni yaşında bir paylaşım yapan Dişli fotoğrafa "Hep hayranın olacağım. Mutlu yıllar güneşim" notunu düştü. 

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

TAKİPÇİ SAYISI 200 BİN ARTTI
Öte yandan milli voleybolcuların Milletler Ligi öncesi ve sonrası takipçi sayıları ortaya çıktı.

Zehra Güneş 2 MİLYON --> 2.2 MİLYON
Ebrar Karakurt 817 BİN --> 859 BİN
Hande Baladın 714 BİN --> 774 BİN
Eda Erdem 317 BİN --> 398 BİN
Meryem Boz 444 BİN --> 465 BİN
Simge Aköz 172 BİN --> 194 BİN
Cansu Özbay 157 BİN --> 180 BİN
Saliha Şahin 72 BİN --> 123 BİN

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi. Milliyet

ÖDÜL ALDI, ANNESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Vakıfbank ile sezonu beşte beş kupayla kapatıp, Sultanlar Ligi’nin En Değerli Oyuncusu, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi orta oyuncusu ödülünü alan başarılı milli voleybolcu Zehra Güneş, Elle Stylish Awards töreninde Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü almıştı. Gecede sevgilisi Eren Dişli'nin eşlik ettiği Zehra Güneş, ödül konuşmasında annesine teşekkür ederek duygusal anlar yaşamıştı.

Haberin Devamı

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi

BEŞİKTAŞ'TA KİRALIK OYNADI
7 Temmuz 1999 İstanbul Kartal doğumlu olan Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başladı. İki sene üst üste hem Yıldız hem Gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon hem PAF takım hem genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 2015-2016 sezonu VakıfBank'ın 3.Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak yükselen takımında forma giydi. 2016-2017 sezonu Beşiktas'ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda VakıfBank Genç Takımı'yla yeniden Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

Zehra Güneşten sevgilisi Eren Dişliye Fenerbahçe göndermesi