Trabzonspor Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı

Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı

09.04.2024 - 09:07 | Son Güncellenme:

Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!

Uğurcan Çakırdan transferde ters köşe Yeni adresi şaşırttı

Bordo-Mavililer'de yeni sezon öncesinde transfer operasyonu için düğmeye basıldı. Yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı ile gelecek planlarına şimdiden başladı. Avcı yeni sezonda kadroda görmek istediği ve istemediği isimleri tek tek yönetime bildirdi.

Haberin Devamı

Kaleci transferi...

Bu doğrultuda bir planlama yapan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da rapora göre devam ediyor. Fırtına'da öncelik stoper, orta saha ve forvet transferi... Ancak gelişmelere göre Karadeniz devinde kaleci transferi de gündeme gelebilir.

Rotası Avrupa olmayabilir

Son dönemde gösterdiği performansla eleştirilen kaptan Uğurcan Çakır'ın geleceği belirsiz. Daha önce pek çok kez Avrupa kulüplerinin gündemine gelen ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır, bu yaz takımdan ayrılabilir. Fakat rotası Avrupa olmayabilir.

10 milyon Euro'luk beklenti

İddiaya göre; Arap Yarımadası’ndan iki kulüp Trabzonspor’un kaptanıyla ilgileniyor. Kısa süre önce menajer değişikliğine giden Uğurcan, Merih Demiral’ın temsilcisiyle anlaşmıştı. Bilindiği üzere Merih de kariyerine Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’de devam ediyor. Arabistan’dan olası bir teklif gelmesi halinde ise Trabzonspor Yönetimi’nin kapıyı en az 10 milyon Euro’dan açması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar