Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın acı günü! Maçın ardından öğrendi

Uğurcan Çakır'ın acı günü! Maçın ardından öğrendi

10.04.2022 - 09:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor Gaziantep ile 0-0 berabere kalırken maçın ardından Uğurcan Çakır gelen acı haberle sarsıldı.

Uğurcan Çakırın acı günü Maçın ardından öğrendi

Şampiyonluğa koşan Trabzonspor ile küme düşme hattının 2 sıra üzerinde bulunan Gaziantepspor'un mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Bordo- mavililer de kırmızı-siyahlılar da özellikle ilk yarıda rakip kalede bir hayli etkili oldular. Ancak Trabzonspor, Gaziantepspor kalecisi Günay Güvenç'i geçemedi. Güneydoğu ekibinin hücum hattı da Fırtına'nın Avrupa'yı peşinden koşturan eldiveni Uğurcan Çakır'ı aşamadı..

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşma boyunca 37 şut attılar. Ev sahibi Antep 17 şut yolladı. Bordo-mavililer ise 90 dakikaya 20 şut sığdırdı. Bunlardan 11'i isabetliydi. 6'sını Uğurcan Çakır, 5'ini Günay Güvenç kurtardı. Süper Lig'in iki başarılı eldiveninin kurtarış düellosuna dönen mücadeleden gol sesi çıkmadı.

Acı haberi Gaziantep'te aldı

Trabzonsporda kaleci Uğurcan Çakırın dedesi Hacı Hüseyin Çakır, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti. Dün akşam Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşan bordo mavili ekibin yıldız kalecisi, acı haberi karşılaşma sonrası öğrendi.

Uğurcan'ın dedesi Hacı Hüseyin Çakırın cenazesi yarın İskenderpaşa Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Yomra ilçesi Ocak köyünde defnedilecek

Haberin Devamı