Trabzonspor Umut Bozok'un menajerinden transfer açıklaması! 'Telefon görüşmesi yaptığı doğru'

Umut Bozok'un menajerinden transfer açıklaması! 'Telefon görüşmesi yaptığı doğru'

30.06.2022 - 20:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un menajeri açıklamalarda bulundu. Olivier Davo, tecrübeli futbolcunun geleceğine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Öte yandan Umut Bozok'un Süper Lig devinin teknik direktörüyle telefon görüşmesi yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

Umut Bozokun menajerinden transfer açıklaması Telefon görüşmesi yaptığı doğru

25 yaşındaki golcü Umut Bozok'un geleceğiyle ilgili menajeri konuştu. Olivier Davo, tecrübeli oyuncuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öte yandan Umut Bozok'un Süper Lig devinin teknik adamıyla görüştüğünü ifade etti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İN GOL KRALI OLDU

Umut Bozok geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçirdi. 25 yaşındaki oyuncu bu süreçte Kasımpaşa formasını Süper Lig'de 38 kez giydi. Umut Bozok rakip fileleri 20 kez havalandırdı ve geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamladı. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig'de takım arkadaşlarına da 7 gol pası verdi.

Umut Bozokun menajerinden transfer açıklaması Telefon görüşmesi yaptığı doğru

KASIMPAŞA'DAN LORİENT'E DÖNDÜ

Transfer döneminde adı Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Umut Bozok, sezonun sona ermesinin ardından Lorient'e döndü. Tecrübeli futbolcunun geleceği ile ilgili kararı henüz belli olmadı. Umut Bozok aday kadroya davet edilmesine rağmen henüz A Milli Futbol Takımı forması giyemedi.

FRANSA'DA YETİŞTİ

Metz altyapısında yetişen Umut Bozok daha sonra Consolat, Nimes Olympique, Lorient, Troyes ve Kasımpaşa'da forma giydi. Lorient, 2019-2020 sezonu başında Umut Bozok için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli santraforun Fransız temsilcisiyle olan sözleşmesi sezon sonuna bitecek. 25 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Umut Bozokun menajerinden transfer açıklaması Telefon görüşmesi yaptığı doğru

G.SARAY İDDİALARINA CEVAP VERMİŞTİ

Umut Bozok sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde kendisine Galatasaray'a transfer olacağı yönünde soru gelmesi üzerine bir açıklama yapmıştı. 25 yaşındaki golcü, "Galatasaray ile ilgili bir şey yok. Açık söylüyorum, ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya 1 sene kiralık gelmiştim. Şimdi Lorient'e dönüyorum. Lorient ile 1 yıllık daha sözleşmem var" diye konuşmuştu.

Transfer döneminin gözde isimlerinden olan Umut Bozok hakkında birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ederken, golcü futbolcunun menajeri Olivier Davo süreç hakkında Sporx'e açıklamalarda bulundu.

Umut Bozokun menajerinden transfer açıklaması Telefon görüşmesi yaptığı doğru

"ABDULLAH AVCI İLE TELEFONDA KONUŞTU"

Umut Bozok'un Trabzonspor'a transfer olacağı iddialar hakkında açıklamalarda bulunan Olivier Davo, "Umut'un Abdullah Avcı ile telefon görüşmesi yaptığı doğru. Türkiye liginin şampiyon hocasının, Türkiye liginin gol kralı ile konuşması gayet normal ve bizim adımıza da gurur verici. Ancak bazı gerçekler var... Umut Bozok'un transferi için Trabzonspor'dan hiçbir yetkili bizimle görüşmedi. Bir kulüp ile resmi bir görüşme yapmazsan, kendini de o kulüpte düşünemezsin" dedi.

Haberin Devamı

"TRABZONSPOR, DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR KULÜP DEĞİL"

Açıklamalarına devam eden Davo, "Umut'un kariyeri için Trabzonspor düşündüğümüz bir kulüp değil, çünkü bizimle hiçbir resmi temasları olmadı. Başka kulüplerden resmi temaslarımız var ve bu kulüpler ile de temaslarımız sürüyor, onların haberleri de çıkmıyor. Gazetelerde her gün birbirinden farklı haberler çıkıyor ve bu haberler Umut'un kendi ağzından yapılıyor, bu haberlerin tamamı gerçek dışı" şeklinde konuştu.

Messi'nin Paris Saint-Germain formasıyla en klas anları

Yazarlar