Kayserispor Umut Bulut'un Kayserispor'a açtığı dava sonuçlandı!

Umut Bulut'un Kayserispor'a açtığı dava sonuçlandı!

11.08.2023 - 11:25 | Son Güncellenme:

Umut Bulut, 2019 yılında Kayserispor'dan ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı ekibi mahkemeye vermişti. Tecrübeli futbolcunun açtığı alacak davası sonuçlandı.

Umut Bulutun Kayserispora açtığı dava sonuçlandı

Eski milli futbolcu Umut Bulut, 2016 yılında Kayserispor'a transfer oldu. 2019 yılının aralık ayında ise sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı fesih etti.

Haberin Devamı

MAHKEMEYE BAŞVURDU

Umut Bulut, ardından Kayserispor'dan alacağı olan 1 milyon 161 bin Euro ile 545 bin 655 TL'nin tarafına ödenmesi için avukatı aracılığı ile mahkeme yoluna başvurdu. Kayseri 6'ncı İş Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında davacı Umut Bulut'un avukatı ile davalı Kayserispor'un avukatı hazır bulundu.

Umut Bulut, davanın önceki duruşmasında, "Benim anlaşmam Euro üzerineydi. Kanun değişikliği aleyhime değerlendirildi" dedi. Davanın önceki duruşmalarında o dönem Kayserispor'da kalecilik yapan Muammer Yıldırım da tanık olarak dinlendi. Mahkeme, Umut Bulut'u haklı bularak, Kayserispor'un eski takım kaptanına 1 milyon 161 bin Euro ve 545 bin 655 TL ödemesine hükmetti. Sarı-kırmızılı kulüp kararı İstinaf Mahkemesine taşıdı.

Haberin Devamı

Öte yandan Kayserispor'un borçları nedeniyle transfer yasağı sürüyor.

Yazarlar