Galatasaray United'da çifte sakatlık!

United'da çifte sakatlık!

12.09.2012 - 09:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, Hollandalı yıldızı Robin van Persie ve Japonya Milli Takımı'nda bulunan Shinji Kagawa'dan gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı.

Unitedda çifte sakatlık

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United'ın yakası sakatlıklardan kurtulmuyor. Daha önce Rooney, Ashley Young ve Phil Jones'ı kaybeden İngiliz ekibi, Hollanda ve Japonya'dan gelen haberlerle sarsıldı.

Haberin Devamı

Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie, takımının Macaristan ile oynadığı karşılaşmada ciddi bir şekilde sakatlanarak 46. dakikada yerini Klaas Jan Huntelaar'a bıraktı. Golcü futbolcunun çapraz bağlarında kopma şüphesi bulunduğu belirtilirken, durumunun önümüzdeki saatlerde netleşeceği ifade edildi.

Manchester United'ı şok eden bir diğer sakatlık haberi de Japonya'dan geldi. Japonya'nın Irak karşısında oynayacağı mücadele için milli takımda bulunan MANU'nun yıldız orta saha oyuncusu Shinji Kagawa, maçtan yaklaşık yarım saat önce ağrılarının artması nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Sırt bölgesinde sakatlığı bulunan Japon futbolcunun Manchester United'ın ligde Fulham ile ve Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

(sporx)