İtalya Serie A Ünlü yıldızın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Bunlar Aslan bacakları!

Ünlü yıldızın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Bunlar Aslan bacakları!

11.08.2022 - 11:47 | Son Güncellenme:

Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic, geçirdiği diz ameliyatı sonrası gösterdiği iyileşmeyi anlatan bir fotoğraf paylaşarak sosyal medyayı salladı.

Ünlü yıldızın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Bunlar Aslan bacakları

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

İsveçli yıldız, 11 yıl aranın ardından Serie A'da şampiyonluk sevinci yaşamasından kısa bir süre, dizinden kendisini sahalardan 8 ay uzak bırakması tahmin edilen bir ameliyat oldu.

Sosyal medya çalkalandı

Ancak, 41 yaşındaki oyuncu, geçirdiği ameliyattan yalnızca 11 hafta sonra kaslı bacaklarını gösteren bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu paylaşım, Ibrahimovic'in beklenenden daha hızlı bir geri dönüş yapacağı yorumlarını beraberinde getirdi.

Ekim ayında dönüyor

Zlatan İbrahimovic, Gazzetta dello Sport'un haberine göre geçtiğimiz günlerde fizyoterapisine devam etmek için antrenman sahasına döndü. Burada çalışmalarına devam ettikten sonra tekrar İsveç'e döneceği belirtilen yıldız oyuncu, Ekim ayında Milano'ya gelecek ve çalışmalarına orada devam edecek.

Haberin Devamı

Ünlü yıldızın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Bunlar Aslan bacakları

"Bunlar Aslan bacakları"

Geri dönüş sinyalleri veren İbrahimovic için sosyal medyada birçok yorum yapılırken en dikkat çekenler ise şöyle:

"Zlatan bir efsane değil, Efsaneler ZLATAN olur"
"Bunlar Aslan bacakları"
"Sonsuza kadar en iyisi o"

Şampiyonlukla geri döndü

2010-2011 arasında bir sene Milan forması giyen ve yaklaşık 9 sene sonra eski takımına geri dönen Zlatan Ibrahımovic, geçtiğimiz sezon 27 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 8 gol 3 asistlik skor katkısı yapan deneyimli oyuncu Milan'ın 11 yıllık şampiyonluk özlemine son vermesinde önemli bir pay sahibi oldu.

Tarihe geçti

İsveçli yıldız, kariyende tam 33 kez şampiyonluk şampiyonluk yaşarken Milan, Manchester United, PSG, Barcelona ve Inter gibi dev kulüplerde forma giydi. Toplamda 815 maça çıkan Zlatan, bu maçlarda 492 gol atarken 204 asist yaptı.

Yazarlar