Voleybol VakıfBank'ta Cansu Özbay'dan sözleşme kararı!

VakıfBank'ta Cansu Özbay'dan sözleşme kararı!

06.12.2023 - 15:05 | Son Güncellenme:

VakıfBank'ta sözleşmesi bu sezon bitecek olan Cansu Özbay konuyla ilgili açıklama yaptı.

VakıfBankta Cansu Özbaydan sözleşme kararı

Dünya Kulüpler Şampiyonası için Çin'e gidecek olan VakıfBank'ta Cansu Özbay açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Cansu sözleşme ile ilgili soruya yanıt verdi.

Haberin Devamı

GABI ÇOK İYİ BİR LİDER
"Gabi çok özel bir oyuncu. Onunla aynı sahada oynamak çok güzel bir duygu. Her sporcunun onunla aynı sahayı paylaşma hissini yaşaması gerekiyor çünkü hem savaşçı hem yardım eden hem de çok güzel bir lider. Seneye ile alakalı bir şey söylemek istemiyorum ama 5 yıldır beraber oynuyoruz. Çok güzel zamanlarımız oldu. Beraber savaştık, beraber ağladık, beraber güldük ve beraber çok güzel kupalar kazandık ve umarım ileride de bütün kupaları kazanmaya devam ederiz."

Kariyerinin kırılma anı?
"Benim oyuna girip çevirdiğimiz 3-2'lik Eczacıbaşı maçı." 

VakıfBankta Cansu Özbaydan sözleşme kararı

SÖZLEŞME YENİLEDİK
"Umarım uzun yıllar daha burada oynamaya devam ederim. Vakıfbank ile tekrardan sözleşme yeniledik. Şu an burası benim evim gibi ikinci ailem oldu. Yıllardır Giovanni ile çalışıyorum, buradayım her şeyi biliyorum onlar benim her şeyimi biliyor. Kendimi rahat hissediyorum burada."

Haberin Devamı

GUIDETTI HEP ARKAMDA DURDU
"Guidetti bence çok farklı bir antrenör ama benim bugünlere gelmemde çok emeği oldu. Vakıfbank'a ilk geldiğimde hiçbir şey bilmiyordum. Tabi ki bir yeteneğim vardı ama bana çok şey öğretti çok şey kattı. Hep arkamda durdu. Onun gibi bir antrenörle çalıştığım için çok şanslıyım çünkü bana hem saha içinde hem saha dışında çok şey kattı. Arada bir değişik şeyler oluyor saha içinde (gülüyor) ama olması gereken şeyler bunlar. Guidetti ile çalıştığım için mutluyum."

 

Yazarlar