Voleybol VakıfBank'ta Gabi Guimaraes depremi! Yeni adresini duyurdular, sonraki hedef Paola Egonu

VakıfBank'ta Gabi Guimaraes depremi! Yeni adresini duyurdular, sonraki hedef Paola Egonu

14.11.2023 - 21:17 | Son Güncellenme:

VakıfBank'ta gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Gabi Guimaraes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın yeni adresinin netlik kazandığı, dev ekibin bir sonraki hedefinin Paola Egonu olduğu belirtildi.

VakıfBankta Gabi Guimaraes depremi Yeni adresini duyurdular, sonraki hedef Paola Egonu

CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste iki şampiyonluk yaşayan VakıfBank'ta Gabi Guimaraes'in geleceği henüz netlik kazanmadı. Gabi Guimaraes ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Brezilyalı yıldızın, Avrupa'nın dev ekibiyle anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Gabi Guimaraes'i renklerine bağlamak için geri sayıma geçen dev ekibin bir sonraki hedefinin Paola Egonu olduğu vurgulandı. İşte detaylar...

La Gazetta dello Sport'un haberine göre; VakıfBank'taki geleceği henüz netlik kazanmayan Gabi Guimaraes'e Imoco talip oldu. Imoco ile Gabi Guimaraes'in anlaşma aşamasında olduğu belirtildi.

Gabi Guimaraes'in Imoco ile birkaç hafta önce görüşmelere başladığı ve şu ana kadar yapılan temasların olumlu geçtiği kaydedildi. Imoco'nun Gabi Guimaraes transferinin ardından bir sonraki hedefinin de netlik kazandığı aktarıldı. Imoco'nun eski yıldızı Paola Egonu'yu yeniden renklerine bağlamak istediği vurgulandı.

HAAK DETAYI

VakıfBank ile sözleşmesi sona erecek Gabi Guimaraes transferinde Isabelle Haak detayı dikkat çekti. VakıfBank'ta Gabi Guimaraes'le birlikte forma giyen Isabelle Haak'ın bu transfer sürecinde etkisinin bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'TAN TALEBİ ORTAYA ÇIKTI

VakıfBank'ın da yeni sözleşme imzalamak istediği Gabi Guimaraes'le görüşmelerde bulunduğu belirtildi. VakıfBank ile Gabi Guimaraes arasındaki farkın 150-200 bin euro civarında olduğu kaydedildi. Gabi Guimaraes'in VakıfBank'tan 1 milyon euro istediği aktarıldı.

Gabi Guimaraes kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Giovanni Guidetti ile çalışmak benim için çok önemli. VakıfBank'ta 5. sezonum olacak. VakıfBank ve Türkiye benim ikinci evim. 5. sezonumda da hayal ettiğim hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. Yaşadığım her şey için VakıfBank'a minnettarım. Bu takıma kaptan olarak katkı sağlamaya devam etmek istiyorum."

Yazarlar