Voleybol VakıfBank'ta Gabi Guimaraes’ten İdil Naz Başcan'a duygusal veda!

VakıfBank'ta Gabi Guimaraes’ten İdil Naz Başcan'a duygusal veda!

31.01.2024 - 09:25 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off turunun ilk buluşmasında PGE Rysice Rzeszow ile Polonya’da karşılaşan VakıfBank, rakibini 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Guimaraes’ten İdil Naz Başcan'a duygusal bir veda paylaşımı geldi.

VakıfBankta Gabi Guimaraes’ten İdil Naz Başcana duygusal veda

VakıfBank üst üste üçüncü şampiyonluk için mücadele ettiği CEV Şampiyonlar Ligi’nin play-off turu ilk maçında PGE Rysice Rzeszow’u mağlup etti. Sarı-siyahlılar, Polonya’daki karşılaşmada rakibini 3-0 ile geçerek rövanş öncesinde avantaj yakaladı. Play-off turunda ikinci maç, 8 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da VakıfBank Spor Sarayı’nda yapılacak

Haberin Devamı

GABİ'DEN İDİL NAZ BAŞCAN'A VEDA
VakıfBank'ta İdil Naz Başcan, sezonun kalan bölümünde kiralık olarak Beşiktaş Ayos forması giyecek. Japonya'dan geri dönen Derya Cebecioğlu da sezonun kalan kısmında VakıfBank formasını terletecek.

Mücadele sonrasında Gabi Guimaraes’ten İdil Naz Başcan’a övgü dolu veda geldi:

“İnanılmaz oyuncu, inanılmaz insan ve en iyi takım arkadaşı. Her zaman gülümsüyor, gerçekten çok çalışıyor ve her gün %100’ünü zorluyor. Sana sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız. Çok teşekkürler İdil Naz, iyi şanslar! Seni seviyorum.”

GIOVANNI GUIDETTI: “BU SAHADA KAZANMAK HER ZAMAN ZORDUR”

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Takımın bugünkü performansından dolayı çok mutluyum. Rzeszow'a çok saygı duyuyoruz. Rakibimiz çok iyi bir takım. Bu sahada kazanmak her zaman zordur. Takımın bugünkü performansından memnunum çünkü Rzeszow'a karşı 3-0 kazanmamız, çok iyi oynadığımız anlamına geliyor. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü Rzeszow daha önce olduğu gibi harika bir maç oynamak için İstanbul'a gelecek.” 

Haberin Devamı

VakıfBankta Gabi Guimaraes’ten İdil Naz Başcana duygusal veda

CHIAKA OGBOGU: “SAVUNMADA İYİ İŞ ÇIKARDIK”

Chiaka Ogbogu karşılaşmaya dair şöyle konuştu: “Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Bugün savunmada çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Maça hazır olduğumuzu biliyorduk. Bu maçtan 3-0'lık skorla ayrılmak bizim için çok önemli. Çeyrek final için avantajlıyız. Şimdi diğer maça odaklanacağız.”

Sarı-siyahlılar, bir sonraki maçında Vodafone Sultanlar Ligi’nde 4 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Sarıyer Bld. ile VakıfBank Spor Sarayı’nda karşılaşacak.