Voleybol VakıfBank'ta yaprak dökümü! 3 isim birlikte gidiyor

VakıfBank'ta yaprak dökümü! 3 isim birlikte gidiyor

09.04.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde son olarak Galatasaray'ı yenen VakıfBank için İtalyan basını yeni sezon öncesi sarı-siyahlı takımda yaşanacak 3 ayrılığı duyurdu.

VakıfBankta yaprak dökümü 3 isim birlikte gidiyor

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 23. hafta mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti. Sarı-siyahlılar, VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadeleyi 3-0 kazanarak ligdeki galibiyet sayısını 19’a çıkarttı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk setinde Paola Egonu’dan 9, Gabi’den 8 sayı bulan VakıfBank 25-21’lik skorla 1-0 öne geçti. Çekişmeli geçen ikinci seti de 25-23 hanesine yazdıran sarı-siyahlılar durumu 2-0 getirdi. Son seti de aynı skorla alan VakıfBank, mücadeleyi set vermeden kazanmayı başardı.

EGONU'DAN 21 SAYI
VakıfBank’ta Paola Egonu 21 sayıyla mücadelenin en skorer ismi olurken; Gabi 17, Nika Daalderop 5, Kübra Akman 4 sayı kaydetti.

FENERBAHÇE İLE RÖVANŞ
VakıfBank bir sonraki randevuda CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesine çıkacak. Sarı siyahlılar, 13 Nisan Perşembe günü 19.00’da Fenerbahçe Opet’e konuk olacak. İlk maçı VakıfBank evinde 3-0 kaybetti.

Öte yandan Eczacıbaşı ligde bitime 3 hafta kala ligin normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi. Böylece gelecek sezon için Şampiyonlar Ligine bileti alan ilk takım oldu.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'TA YAPRAK DÖKÜMÜ
Geçen sezonu 5'te 5 ile kapatan ve yaptığı transferlerle büyük dikkat çeken VakıfBank bu sezon henüz kupa kazanamadı. Şampiyonlar Kupası finalini Fenerbahçe Opet'e kaybeden sarı-siyahlılar, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde Imoco'ya yenildi. CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen ve şansını azaltan VakıfBank'ta yıldız isimler eleştirilmeye başlandı. Yeni sezon öncesi takımdan üç ismin ayrılması bekleniyor.

VakıfBankta yaprak dökümü 3 isim birlikte gidiyor

'EGONU'YA TEKLİFİMİZİ YAPTIK'
VakıfBank’ta forma giyen İtalyan pasör çaprazı Paola Egonu'nun gelecek sezonki adresi merak ediliyordu. Milano Monza'ya transferi yüksek sesle dile getirilen İtalyan psör çaprazı için kulüp başkanı Alessandra Marzari dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Milano Başkanı; "Egonu'yu zaten aldık mı? Diğer üst düzey takımlar gibi biz de teklifimizi yaptık, başarılı olacağımızdan eminim. Buraya gelirse, ona diğerleri gibi davranılacak. Bizden dünyanın en güçlüsü olsanız bile özel muamele bekleyemezsiniz."

"İmajlarını sosyal meseleler hakkında konuşmak için kullanan sporcuları severim. Ama her şey inandırıcı bir bağlama yerleştirilmeli, zekâ ile inşa edilmelidir. Kim olursanız olun, sizin için değerli olan bir temanız varsa, özgün bir şekilde hareket etmelisiniz. Irkçılık, diğer açılardan işler iyi gitmediğinde kullanılacak bir ticari araç olamaz. Güvenilirlik oradan geçer ve stratejik olarak çalıştığımız sürece Egonu çok iyi işler yapabilir."

Haberin Devamı

VakıfBankta yaprak dökümü 3 isim birlikte gidiyor

DAALDEROP VE BAJEMA DA GİDECEK
Egonu, İtalyan ekibine yanında VakıfBank'tan 2 takım arkadaşıyla beraber gidecek. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre sezon başında VakıfBank'a transfer edilen Hollandalı Nika Daalderop ile ABD'li Kara Bajema takımdan ayrılacak İki isim Egonu ile Milano için ter dökecek.

Yine İtalyan basınından İvolleymagazine'nin haberine göre ise Milano'nun gelecek sezon için Egonu'nun yanında Eczacıbaşılı Laura Heyrman ve VakıfBank'tan Kara Bajema'yı tarnsfer edecek. Listedeki bir diğer isim ise Laura Dijkema...