Voleybol VakıfBank'ta Zehra Güneş'ten ve Cansu Özbay'dan final itirafı! Fenerbahçe maçı sonrası açıkladı

VakıfBank'ta Zehra Güneş'ten ve Cansu Özbay'dan final itirafı! Fenerbahçe maçı sonrası açıkladı

14.04.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen VakıfBank'ta genel menajer Neslihan Demir Güler ile birlikte Zehra Güneş ve Cansu Özbay, SKORER'e konuştu.

VakıfBankta Zehra Güneşten ve Cansu Özbaydan final itirafı Fenerbahçe maçı sonrası açıkladı

Fenerbahçe Opet'i altın sette mağlup edip CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen VakıfBank'ta yıldızlar maçın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Skorer'e konuşan VakıfBank'ın yıldızlarından Zehra Güneş, "Türkiye'yi en iyi yerlerde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi. İşte o açıklamalar...

NESLİHAN DEMİR GÜLER: ASLINDA İŞİMİZ MUCİZEYE KALMIŞTI

VakıfBank Genel Menajeri Neslihan Demir Güler finale yükselmelerinin ardından, "Gerçekten çok mutluyuz. İlk maç 3-0 yenilmiştik, aslında baktığımızda işimiz mucizeye kalmıştı. Bunu dile getirmiştim zaten. Bir mucize yaratabilecek bir ekip varsa o da VakıfBank'tır. Burada taraftarımızla bir mucizeye şahitlik ettiniz. İki Türk takımının finalde olması gerçekten çok gurur verici. Sabırsızlıkla bekliyoruz Torino'yu. Her iki takımı da kutluyorum" diye konuştu.

ZEHRA GÜNEŞ: HİÇBİR ŞEYİN İMKANSIZ OLMADIĞINI GÖSTERDİK

Haberin Devamı

VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş maçın başından sonuna kadar yüzde yüzlerini verdiklerini belirterek, "Bu gece voleybol tarihinin en iyi maçlarından birisi oynandı. Çok mutluyum. Biz takım oyunu olarak nasıl oynanabileceğini, hiçbir şeyin imkansız olmadığını, 3-0'lık bir mağlubiyet almışken geriye nasıl dönülebileceğini gösterdik burada. İlk setin birinci sayısından, altın setin son sayısına kadar gerçekten yüzde yüzümüzü verdiğimiz bir maçta. Bütün takım arkadaşlarımı güzel oyun için tebrik ediyorum. Finalde iki Türk takımı oynayacağımız için çok mutluyum. Türkiye'yi en iyi yerlerde temsil etmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

CANSU ÖZBAY: TARİH YAZDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

VakıfBank'ın bir diğer yıldızı Cansu Özbay ise çok mutlu olduğunu dile getirdi. Cansu Özbay, "Çok mutluyum, kelimelere dökemiyorum neler hissettiğimi. Çünkü şu an inanılmaz sevinç, mutluluk, gurur, duygusallık var üstümde. İnanılmaz bir maç oynadık biz bugün. Tarih yazdığımızı düşünüyorum. Çok zor bir maçtı oynaması, Fenerbahçe Opet'e karşı oynadığımız için. İnanılmaz iyi oyuncuları var, gerçekten bunu gösterdiler. Biz bugün bir kez daha VakıfBank'ı gösterdiğimiz için çok mutluyum ve gurur duyuyorum" dedi.

Finalde Eczacıbaşı Dynavit ile oynayacakları maç için Cansu Özbay, "Çok zor bir final maçının bizi beklediğini düşünüyorum. İki Türk takımı da gerçekten çok iyi. Çok güzel bir seyir olacağına inanıyorum, ilk defa iki Türk takımı CEV Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak. Oraya gittiğimizde de elimizden gelenin en iyisini yapıp, kupayı kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar