Galatasaray Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinho'ya önerdi!

Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinho'ya önerdi!

21.11.2022 - 13:29 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, sezona hızlı bir giriş yaptı. Montella, takıma yıldız isimlerin katılmasıyla ligde son sürat yoluna ediyor. İtalyan teknik adam, Roma basınına verdiği röportajda dikkat çekici kelimeler kullandı ve Galatasaray'ın yıldızını Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho'ya önerdiğini açıkladı.

Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinhoya önerdi

Adana Demirspor'un teknik direktörü olan Vincenzo Montella, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sezona hızlı bir başlangıç yapan mavi şimşekler, Dünya Kupası arasına 24 puanla 3. sırada gitti. Adana Demirspor, ligde oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Tecrübeli teknik adam Vincenzo Montella, Roma basınına verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili cümleler kurdu ve sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusunu Jose Mourinho'ya önerdiğini ifade etti.

Haberin Devamı

BALOTELLI'NİN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULDU

Adana Demirspor'da İtalyan golcü Mario Balotelli'nin takımdan ayrılışı çok konuşuldu. İtalyan forvet, teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı sorunlar ve takımdan ayrılma isteği sonucunda İsviçre temsilcisi Sion'a transfer oldu.

Balotelli geçtiğimiz sezon 31 Süper Lig maçında 18 gol atıp 4 asist yapmıştı. Balotelli'nin bu performansı yıllar sonra kendisini İtalya Milli Takımı'na kadar taşımıştı.

Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinhoya önerdi

YERİ DZYUBA İLE DOLDURULDU

Mario Balotelli'nin takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunluk veren Adana Demirspor, sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray'la da adı anılan Rus forvet Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamıştı. Fakat İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın kadroda düşünmediği Dzyuba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Haberin Devamı

İşte Vincenzo Montella'nın sözleri...

Hala Roma taraftarı olduğunu söyleyen Montella, "Ben hala Roma taraftarıyım. Roma'da doğdum ve büyüdüm. Başka bir takımı tutma ihtimalim yok. Hatta kız kardeşlerim bile Roma taraftarıdır" dedi.

Mourinho'nun başarılı olacağını düşünen teknik adam, "Roma'yı takip ediyorum. Kolay bir sezon olmuyor. Çok önemli oyuncular sakatlandı; Dybala ve Spinazzola. Kuzenim de her zaman Olimpiyat Stadyumu'na gider ve bana oradan videolar atar. Atmosfer hep harika. Takım bence Mourinho ile birlikte başarılı olacak. Amerikalı takım sahiplerini de beğeniyorum. Az konuşuyorlar, plan yapıyorlar ve ellerinden geleni veriyorlar" ifadelerini kullandı.

Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinhoya önerdi

'ÇOCUKLARIMA HER ZAMAN ANLATACAĞIM'

Roma ile yaşadığı şampiyonu unutamayan teknik direktör, "2001'de Roma ile yaşadığım şampiyonluk, futbol kariyerimin en unutulmaz anıydı. Ayrıca, İtalya ile final oynadığım EURO 2000'de çocuklarıma her zaman anlatacağım zamanlardan biridir. Roma'da olduğum zaman çocuklarımla birlikte maçlara gidiyorum. Hala çok güçlü duygularım var. Roma kalbimin derinliklerinde. Hayatımın 10 yılı Roma'da geçti” açıklamalarında bulundu.

'ROMA'YA YUNUS AKGÜN'Ü ÖNEREBİLİRİM'

Yunus Akgün'ü Roma'ya önerebileceğini ifade eden Vincenzo Montella "Roma'ya Yunus Akgün'ü önerebilirim. Galatasaray'da şu an iyi bir dönem geçirmiyor ama çok ilginç yetenekleri olan bir hücum oyuncusu" dedi.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella, Galatasaraylı yıldızı Jose Mourinhoya önerdi

Yazarlar