Trabzonspor Vitor Hugo: Bize her yer Trabzon

Vitor Hugo: Bize her yer Trabzon

04.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Brezilya kulübü Bahia’ya transfer olan Vitor Hugo, annesinin hastalığı nedeniyle ülkesine gitmek istediğini söyledi, bu konuda anlayış gösteren Trabzonspor Yönetimi’ne teşekkür etti.

Vitor Hugo: Bize her yer Trabzon

Bordo-mavililer, bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için 1 milyon 800 bin euro bonservis bedeli alacağını açıkladı. Karadeniz ekibiyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Hugo, kulüple ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Haberin Devamı

“Artık veda etme vakti” diyerek bur video yayınlayan Sambacı, “Kendimi her zaman evimdeymişim gibi hissettim. Ailem buraya çok iyi adapte oldu, burası bizden bir parçaymış gibi oldu. Son maçtan sonra annemin Brezilya’da yaşadığı sağlık sorunundan bahsetmiştim ben de onun yanında olmam gerektiğini hissediyorum. Kalbim bu zor zamanda onun yanında olmam gerektiğini söylüyor. Sizlere söyleyebileceğim, çok mutlu oldum. Bana gösterdiğiniz sevgi için çok teşekkür ediyorum. Söyleyeceklerim bunlar... Artık Trabzonspor’un Brezilya’da bir taraftarı daha var. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ SINAV KUPA'DA

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, Ankaragücü-Trabzonspor karşılaşmasıyla start alıyor.

Haberin Devamı

Eryaman Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maçı Zorbay Küçük yönetecek ve aspor naklen yayınlayacak. Tek maç eleminasyon usulü oynanacak müsabakada kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Normal sürede eşitlik bozulmazsa, uzatmalara, gerekirse penaltılara geçilecek.

Bordo-mavililerde sakatlıkları buluna Dorukhan Toköz, Serkan Asan, Trezeguet bugünkü kupa sınavında forma giyemeyecek. Başkent ekibinde de Milson’un sakatlığı bulunuyor.

Yazarlar