Fenerbahçe Jorge Jesus için fesih iddiası! Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

Jorge Jesus için fesih iddiası! Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

03.04.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili üst üste çarpıcı iddialar ortaya atılmaya başlandı. Beşiktaş karşısında kaybedilen derbi sonrası Portekizli teknik direktörün yönetimle görüştüğü öne sürüldü. Jorge Jesus'un takımının başında çıkabileceği son maç haberin ayrıntılarında yer aldı.

Jorge Jesus için fesih iddiası Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş karşısında 4-2'lik tarihi bir mağlubiyete imza atan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'la ilgili ayrılık iddiaları gündeme gelmeye başladı ancak son iddia çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Brezilya basını, Jorge Jesus'un Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğünü yazdı. Öte yandan yapılan haberde Portekizli teknik direktörün yer alabileceği son maçtan da bahsedildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları...

KADIKÖY'DE "İSTİFA" SESLERİ

Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarları derbi yenilgisinin ardından isyan etti. Beşiktaş'a karşı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan sarı-lacivertli takıma büyük tepki vardı. Üstelik Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen alınan bu olumsuz sonuç tribünleri sinirlendirdi.

Siyah-beyazlıların 76. dakikada Redmond ile bulduğu 3. golün ardından statta tepki başladı. Maçın son anına kadar sürekli bir protesto ve tepki vardı. İlk olarak bütün stat, 'Yönetim istifa' diye tezahürat yaptı. Hemen ardından Başkan Ali Koç'a yönelik protestolar kendini gösterdi. Fenerbahçeli futbolculara da tepki oluştu. Futbolcular topu ayağına aldığında ıslıklı protestolar gerçekleşti.

Haberin Devamı

Jorge Jesus için fesih iddiası Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

Maçın bitiş düdüğüyle beraber de isyan daha da arttı. Fenerbahçeli taraftarlar bir süre tribünleri terk etmeyerek Ali Koç ve yönetime sert protestolarda bulundu. Futbolcular da soyunma odasına giderken ıslıklandı. Öte yandan Beşiktaşlı futbolcuların sevinç gösterileri de Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı.

ŞANSAL BÜYÜKA: BIRAKIN GİTSİN, HAYIR GELMEZ

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Şansal Büyüka, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından Jorge Jesus'a patladı. Duayen isim yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. Şansal Büyüka, Fenerbahçe yönetimine de çağrıda bulundu. İşte o bölüm:

"Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, Fenerbahçe’nin hocası Jorge Jesus‘u tuş etti. “Jesus sezon sonu gidecek mi?” diye tartışılıp duruyor. Bırakın gitsin, hayır gelmez. Beşiktaş karşısında 1-0 öndeyken ve rakip bir eksik oynarken, dört gol birden yiyorsan, bu futbolun doğal bir sonucu değil, Jesus’un ve futbolcuların ayıbıdır."

Jorge Jesus için fesih iddiası Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

BÜYÜK MAÇLARDA SONUÇ ALAMADI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, büyük maçlarda sonuç almakta sıkıntı yaşayarak şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında dezavantajlı bir duruma geriledi. İç sahada Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı ağır yenilgiler alan Sarı-Lacivertliler, deplasmanda da Trabzonspor'a kaybetmişti.

Haberin Devamı

Son olarak 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında 1-0'dan geri dönüşe izin vererek alınan 4-2'lik yenilgi bardağı taşıran son damla oldu.

UEFA MACERASI DA BİTTİ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın arkasında dezavantajlı bir duruma gerileyen Fenerbahçe'de umut veren hedeflerden biri UEFA Avrupa Ligi'ydi... Fakat Sarı-Lacivertliler, İspanya LaLiga'da zor günler geçiren Sevilla'ya karşı aldığı sonuçlarla kupaya son 16 turunda veda etti.

YÖNETİMLE MASAYA OTURDU

UOL Esporte'den Bruno Andrade imzalı habere göre, Jesus'un, Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü aktarıldı. Tarafların Portekizli teknik adamın sözleşmesinin feshi için çalıştığı öne sürüldü.

SON MAÇI "KUPA" OLABİLİR

Fenerbahçe, perşembe günü Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç saat içerisinde bu görüşmeden çıkaracağı ayrılık kararını Kayserispor maçı sonrası devreye sokabileceği de ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Jorge Jesus için fesih iddiası Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

A BOLA: SUUDİ ARABİSTAN İÇİN EN CİDDİ ALTERNATİF

Portekiz'den A Bola, Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olmaya yakın olduğunu iddia etti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jesus'un Herve Renard sonrası en ciddi alternatifler arasında yer aldığını duyurdu.

A Bola'da yer alan haberde "Portekizli teknik direktör, Fransa Kadın Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Herve Renard'ın yerini alma arzusunda." ifadeleri kullanıldı.

Jorge Jesus için fesih iddiası Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir

Haberde Jorge Jesus'un Flamengo deneyiminden önce Suudi Arabistan'da çalıştığına dikkat çekildi. Jorge Jesus daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve ayrılacağını işaret etmişti. A Bola'daki haberde Jesus'un Brezilya Milli Takımı için de bir alternatif olduğu; Ancelotti ile anlaşma sağlanamazsa Portekizli teknik adamın da adaylar arasında yer aldığı bildirildi.

Jorge Jesus yönetiminde ligde 25 maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 54 puan topladı. Sarı-lacivertli takım, 26 maçta 63 puan toplayan lider Galatasaray'ın arkasında ligde 2. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Jesus idaresi altında UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan lider olarak çıkarken, son 16 turunda Sevilla'ya elenmişti. 68 yaşındaki teknik adamın, Fenerbahçe ile sözleşmesi mayıs ayında sona eriyor.