Fenerbahçe Volkan’a zor soru!

Volkan’a zor soru!

12.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

FB TV’deki “Günün Röportajı” programına katılan Volkan Demirel canlı yayına bağlanan eşi Zeynep Demirel’in “Acaba Volkan bey maçlardaki motivasyonunu kime borçlu?” sorusuna “En büyük destekçim eşim“ yanıtını verdi

Volkan’a zor soru

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, FB TV’de canlı yayınlanan “Günün Röportajı” programında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Milli kalecinin eşinin canlı yayına bağlanması ilginç anların yaşanmasına yol açtı. Zeynep Demirel, “Acaba Volkan bey maçlardaki motivasyonunu kime borçlu” diye sorunca, Volkan gülerek, “Sorunun cevabını iyi bildiği için masuz soruyor. En büyük destekçim eşim. Her zaman yanımda olması bana güç katıyor” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin iyi yolda olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, “Uyum olarak biraz daha zamana ihtiyaç var. Gerek saha dışında, gerekse de saha içindeki uyum çok önemli. Bunu son haftalarda başarmak üzereyiz. Fenerbahçe taraftarının gurur duyacağı bir takım ortaya çıkacak. Tabii ki taraftarımız gurur duyuyor ancak taraftarın istediği Fenerbahçe’yi ortaya çıkaracağız. Fenerbahçe iyi yolda. Hem sahadaki oyunu, hem de taraftarıyla. En kısa zamanda bu takım ’tamam oldu’ diye görülecektir. Maçlar kazanılır ya da kaybedilir. Biz yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadık. Biz güçlü bir kulübüz ve ayaktayız. Geçen sene de mücadele ettik. Önemli olan Fenerbahçelilik duruşudur. Biz camia olarak sağlam durduk ve hareket ettik. Bunun karşılığını da alacağız” dedi.
Galatasaray derbisine de değinen Volkan, “Kazanmak için mücadele edeceğiz. Futbol adına ne gerekirse yapacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Arkadaşlarım da gol ve golleri atacaklar. Oradan galip geleceğimize inanıyorum. Sabırlı oynarsak, kendimiz gibi oynarsak olu” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray kalecisi Fernando Muslera için, “benden iyi bir kaleci” şeklinde bir açıklama yaptığı hatırlatılan killi file bekçisi, “Herkesin kendine öz bir tarzı var. Muslera iyi bir kaleci. O günün şartlarında söylenmesi gereken bir sözdü. Şu an bununla ilgili bir şey söylemek yanlış. İyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim” dedi.