Hatayspor Volkan Demirel'den anlamlı proje! Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı

Volkan Demirel'den anlamlı proje! Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı

04.05.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel'in Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı.

Volkan Demirelden anlamlı proje Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in depremzedelere yardım için büyük çabası devam ediyor. 11 ilde büyük yıkıma neden olan ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan başarılı teknik adamın Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı. Bundesliga devi Bayern Münih başta olmak üzere, Türk coğrafyasının yoğun olduğu bölgelerdeki kulüplerle temaslara başlayan genç teknik adam Volkan Demirel, Hatayspor’un da içinde yer aldığı bir turnuvayı organize etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

KOLLARI SIVADI

Gurbetçilerimizin çoğunlukla yer aldığı Berlin, Gelsenkirchen, Düsseldorf, Mainz ve Münih gibi bölgeleri kapsayan bir turnuva planlayan Volkan Demirel; Bayern Münih, Borussia Dortmund, Schalke 04, Hertha Berlin ve Mainz 05 gibi kulüplerle temaslara başladı.

Volkan Demirelden anlamlı proje Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı

GURBETÇİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Turnuvayı yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala, 20 Temmuz-5 Ağustos arasında düzenlemeyi planlayan Volkan Demirel, elde edilecek tüm geliri depremden etkilenen 11 ilimizdeki kulüplere aktarmayı planlıyor. Hatayspor’un yanı sıra deprem coğrafyasındaki amatörler kulüpler de dahil tüm kulüplere maddi kaynak sağlamayı amaçlayan Volkan Demirel, en büyük desteği ise Almanya’daki gurbetçilerden görüyor. 

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere depremin ilk günlerinde Almanya’da yaşayan Türkler, Volkan Demirel adına termal battaniye, çadır, kıyafet, gıda yardımlarında bulunup, maddi-manevi katkılar sağlamıştı.

ALMAN BASINI SEFERBER OLDU

Volkan Demirel’in hayata geçirmeyi planladığı yardım projesinin Alman basınından destek gördüğü de ifade ediliyor. Alman medyasının önde gelen kurumlarının teknik adamla bu kampanya özelinde röportajlar yaptığı ve önümüzdeki günlerde yayınlayacağı öğrenildi.

Volkan Demirelden anlamlı proje Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı