Ankaragücü Volkan Demirel'e Ankara'da büyük şok! Taylan Antalyalı şov yaptı

Volkan Demirel'e Ankara'da büyük şok! Taylan Antalyalı şov yaptı

30.10.2022 - 16:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un başına geçen Volkan Demirel, 11. haftada oynanan MKE Ankaragücü - Hatayspor maçında büyük şok yaşadı. Öte yandan mücadeleye damga vuran isim Taylan Antalyalı oldu.

Volkan Demirele Ankarada büyük şok Taylan Antalyalı şov yaptı

Volkan Demirel göreve geldikten sonra yükselişe geçen Hatayspor, deplasmanda MKE Ankaragücü karşsında bozguna uğradı. Öte yandan mücadeleye damga vuran isim Taylan Antalyalı oldu.

Haberin Devamı

DEMİREL ETKİSİ
Hatayspor, Süper Lig'de ilk altı maçında sadece 1 puan alabilmişti. Kötü gidişat sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Hatayspor, Volkan Demirel'i göreve getirdi. Son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Volkan Demirel ile Hatayspor 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli teknik adam göreve geldikten sonra 4 maçta 3 galibiyet aldı.

6 maçta 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alması sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran ve takımın başına Volkan Demirel'i getirdi. Güney ekibi, Sivas deplasmanından sonra evinde Alanyaspor’u tek gol golle yıktı. Genç teknik adam muhteşem bir başlangıç yaptı.

Hatayspor - Beşiktaş maçında henüz 31. saniyede golü ağlarında bulan Hatayspor, 50. dakikada Ze Luis ile beraberliği yakaladı. Volkan Demirel, dakika 80'de maça yedek başlayan Kaan Kanak'ı oyuna aldı. Oyuna giren Kaan, dakika 90'da golünü attı ve Hatayspor'a galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Volkan Demirele Ankarada büyük şok Taylan Antalyalı şov yaptı

ANKARA'DA HATAY'A BÜYÜK ŞOK
Süper Lig'in 12. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşan Hatayspor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Ankaragücü bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol birden buldu.

GOL VAR'DAN DÖNDÜ
48. dakikada Ankaragücü'nde Taylan Antalyalı Sowe'u topla buluşturmak istedi ancak iyi kontrol gelmedi. Boşta kalan topu kontrol eden Jese topu ağlara gönderdi. VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesi ile gol geçerlilik kazanmadı.

Volkan Demirele Ankarada büyük şok Taylan Antalyalı şov yaptı

İLK ÖNCE OFSAYT SONRA GOL KARARI
61. dakikada Sowe'un pasını ceza sahası içerisinde kontrol eden Taylan Antalyalı vuruşunda fileleri havalandırdı. Yardımcı hakem ilk olarak ofsayt bayrağını kaldırdı ancak VAR incelemesi sonrası gol geçerlilik kazandı.

VOLKAN DEMİREL'E SARI KART
O esnada yedek kulübesinde tartışma çıktı. Hakem uzun süre bekledikten sonra Volkan Demirel ve Özhan Pulat sarı kart gördü.

TAYLAN ANTALYALI FIRTINASI
Galatasaray'dan kiralık olarak MKE Ankaragücü'ne gelen Taylan Antalyalı adeta küllerinden doğdu. Hatayspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Taylan Antalyalı 1 gol 1 asist ile katkı sağladı.

Ankaragücü bu galibiyetle puanını 11 yaptı ve 13. sıraya yükseldi.

Yazarlar