Galatasaray Wanda Nara'dan Ayasofya önünde poz! İstanbul'u gezdi

Wanda Nara'dan Ayasofya önünde poz! İstanbul'u gezdi

18.09.2023 - 12:22 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz ay yaptığı İstanbul turunu yineledi. Tarihi Yarımada'yı ailesiyle gezen Nara, Ayasofya Camii'nin önünde poz verdi.

Wanda Naradan Ayasofya önünde poz İstanbulu gezdi

Galatasaray'ın transferi için uzun uğraşlar verdiği Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara hafta sonunu Tarihi Yarımada'da geçirdi. Ailesiyle İstanbul turu yapan Nara o anları sosyal medyasında paylaştı

Haberin Devamı

VİLLANIN AYRILIK KİRASI 30 BİN EURO
Özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Wanda Nara, aylık kirasının 30 bin euro olan Göktürk'teki villasında yaşıyor.

TARİHİ YARIM ADAYI ÇOCUKLARIYLA GEZDİ
Renkli sosyal yaşamıyla dikkat çeken Wanda Nara, çocukları Francesca ve Isabella ile birlikte İstanbul turu yapmıştı. Wanda Nara dün yine soluğu turistlerin uğrak mekanı Tarihi Yarımada'da aldı.

Wanda Naradan Ayasofya önünde poz İstanbulu gezdi

AYASOFYA ÖNÜNDE POZ
Nara, dün İstanbul turu yaptı. Arjantin'den gelen ailesine şehri gezdiren Nara'nın, Ayasofya Camii'nin önünde ve tarihi mekanlarda verdiği pozlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

ESNAFLA MUHABBET ETMİŞTİ
Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde de Eminönü'ndeki birçok dükkana uğramıştı. Wanda Nara girdiği bir dükkanda ilgiyle karşılandı. Nara esnafa "Benim adım Wanda" dedi. Kendisini tanıdığını ifade eden esnaf Nara'ya "Sürekli sizi izliyorum, sürekli Icardi'yi izliyorum. Icardi ile yatıp Icardi ile kalkıyorum" karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Wanda Naradan Ayasofya önünde poz İstanbulu gezdi

'ICARDI'Yİ SEVİYORUZ' DEDİ ÜCRET İSTEMEDİ
Bir esnaftan başörtüsü almak için fiyat soran Wanda Nara beklemediği bir cevapla karşılaşmıştı. Fiyatını sorduğu başörtüsüne esnaf, "Icardi'yi çok seviyoruz" diyerek bedava vermişti.

Wanda Naradan Ayasofya önünde poz İstanbulu gezdi

SULTAN KIYAFETİ GİYMİŞTİ
Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldızın eşi ve kızının Osmanlı kıyafetleri giydiği fotoğrafı ‘Mis Turquitas’ (Benim Türklerim) ifadesiyle paylaştı. Mauro Icardi'nin de kalp emojileriyle yorum yaptığı fotoğraflar, kısa sürede yüzbinlerce beğeni almıştı.

Wanda Naradan Ayasofya önünde poz İstanbulu gezdi

Yazarlar