Magazin Wanda Nara'dan ayrılık cevabı! 'Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi'

Wanda Nara'dan ayrılık cevabı! 'Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi'

04.03.2024 - 18:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Shakira'nın Gerard Pique'den ayrılmasını yorumlayan Wanda Nara'nın açıklamaları ses getirdi.

Wanda Naradan ayrılık cevabı Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, katıldığı bir televizyon programında konuştu. Wanda Nara, futbolcularla birlikte olan kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara yaptığı açıklamada, "Küçük bir öpücük ile 'ben gidiyorum' diyebilmek için kendinizi tatmin edebilmeniz gerekir. Bunun için yapılabilecek birçok şey var" dedi.

Genç kadınların kendileri için çabalaması gerektiğini vurgulayan Wanda Nara, "Genç kadınların ne kadar küçük olursa olsun, kendileri için yaptıkları bir şey olsun. Sizin partilere, etkinliklere gitmeye paranız var. Ama partneriniz olmadan siz bir hiçsiniz" ifadelerini kullandı.

Shakira'nın ekonomik bağımsızlığı nedeniyle Gerard Pique'den ayrıldığını belirten Wanda Nara, "Nasıl gideceksin? Hiç çalışmadınız, başka bir şey yapmadınız, evinizden hiç çıkmadınız. Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi. Bunu öğrendi ve yaptı. Ben bir feministim. Kadınlar çalışmalı, bir şeyler yapmalılar" diye konuştu.

Haberin Devamı

SİMGE SAĞIN'DAN ICARDI YORUMU

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgili konuşan Simge Sağın daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. 'Yakışıklım' parçası ona söylenmeli zaten. Ona ne söylense az. Ona bütün şarkılar yakışır, hem başarılı hem çok karakterli biri. Eşi Wanda Nara benden rahatsız olmuyordur, tam tersine beni çok seviyordur."

Yazarlar