EURO 2024 Weghorst penaltı kaçırdı, Hollanda uzatmada güldü! 3 Trabzonsporlu oynadı

Weghorst penaltı kaçırdı, Hollanda uzatmada güldü! 3 Trabzonsporlu oynadı

17.10.2023 - 07:23 | Son Güncellenme:

EURO 2024 Elemeleri B Grubu'nda Hollanda, deplasmanda Yunanistan'ı 90+3'te van Dijk'ın penaltıdan golüyle 1-0 yendi, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Weghorst penaltı kaçırdı, Hollanda uzatmada güldü 3 Trabzonsporlu oynadı

EURO 2024 Elemeleri B Grubu'nda gecenin kritik maçında Hollanda rakip sahada Yunanistan'ı uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. 

Haberin Devamı

Portakallar, 28. dakikada eski Beşiktaşlı golcü Wout Weghorst'un ayağından penaltı vuruşundan faydalanamadı. Hollanda'ya altın değerinde üç puanı getiren golü 90+'te penaltıdan Virgil van Dijk kaydetti.

TRABZONSPORLU 3 FUTBOLCU FORMA GİYDİ

Karşılaşmada Trabzonsporlu oyuncular Anastasios Bakasetas ve Dimitris Kourbelis ilk 11'de forma şansı buldu. 60. dakikada Bakasetas'ın yerine bir başka bordo-mavili oyuncu Fountas oyuna dahil oldu.

HOLLANDA AVANTAJ YAKALADI

Karşılaşma öncesi Yunanistan, 12 puanla grupta ikinci sırada yer alırken rakibinden 1 maçı eksik Hollanda'nın 9 puanı bulunuyordu. Bu galibiyet sonucunda Hollanda, 6 maç sonunda 12 puana ulaşırken Yunanistan, 7 maç sonunda 12 puanda kalmış oldu. Hollanda, 2 maçta da rakibini mağlup ederek EURO 2024 yolunda önemli bir avantaj elde etti. Kalan maçlarda Hollanda, iç sahada İrlanda Cumhuriyeti ve deplasmanda Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. Yunanistan ise grupta fire vermeyen lider Fransa'yı konuk edecek.

Haberin Devamı