Galatasaray Wilfired Zaha için transfer iddiası! Suudi Arabistan ihtimali

Wilfired Zaha için transfer iddiası! Suudi Arabistan ihtimali

18.12.2023 - 20:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezon başında bonservis bedeli olmadan takıma dahil edilen Wilfried Zaha'nın ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Wilfired Zaha için transfer iddiası Suudi Arabistan ihtimali

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sezon başında takıma katıldıktan sonra etkileyici bir performans sergileyen Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda muhteşem bir performans sergileyen yıldız futbolcunun Suudi Arabistan'a transfer olabileceği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın yol ayrımına geldiği kaydedildi.

Wilfired Zaha için transfer iddiası Suudi Arabistan ihtimali

Liglere verilen son milli arada Dubai'ye giden Wilfried Zaha'nın burada transfer görüşmesinde bulunduğu vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun ara transfer döneminde Suudi Arabistan'dan bir kulübe imza atacağı belirtildi.

31 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Galatasaray'da 18 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda 6 kez gol sevinci yaşadı. Wilfried Zaha aynı süreçte 2 asist üretti.

Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Wilfried Zaha'nın güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Crystal Palace altyapısında yetişen tecrübeli futbolcu daha sonra Cardiff City ve Manchester United formaları da giydi. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 31 müsabakada şans bulan Wilfried Zaha, 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Wilfired Zaha için transfer iddiası Suudi Arabistan ihtimali

MAAŞI 4.3 MİLYON EURO

Crystal Palace ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'yle de görüşen Wilfried Zaha, kararını Galatasaray'dan yana kullanmıştı. Sarı-kırmızılılar, 3 senelik sözleşme imzaladığı 31 yaşındaki oyuncuya yıllık 4 milyon 350 bin euro maaş ödeneceğini açıklamıştı. Wilfried Zaha, imza parası olarak 2 milyon 330 bin euro aldı.

Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."