İngiltere Premier Lig Wout Weghorst, Manchester United'a transfer oldu! İşte ilk sözleri

Wout Weghorst, Manchester United'a transfer oldu! İşte ilk sözleri

14.01.2023 - 00:07 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrılan Wout Weghorst, Manchester Unitad'a transfer oldu. Premier Lig ekibinin yeni golcüsü açıklamalarda bulundu.

Wout Weghorst, Manchester Uniteda transfer oldu İşte ilk sözleri

Beşiktaş'tan Burnley'e geri dönen Wout Weghorst, Manchester United'a kiralandı. Premier Lig devinden yapılan açıklamada, Wout Weghorst'un sezon sonuna kadar takımda forma giyeceği belirtildi. Hollandalı santrfor transferinin ardından konuştu.

Haberin Devamı

Manchester United'a transfer olduğu için harika duygular hissettiğini belirten Wout Weghorst, "Manchester United'a geldiğim için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Bu formayı giyme şansına sahip olmak harika duygu" dedi. Hollandalı santrfor, Premier Lig devinin performansıyla ilgili "Manchester United, Erik ten Hag yönetiminde önemli gelişim kaydetti. Kulübün hedeflerine katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum" yorumunda bulundu.

Manchester United Futbol Direktörü John Murtough, "Wout Weghorst, birçok Avrupa liginde tutarlı bir şekilde gol attı. Wout'un nitelikleri, kadromuza başka bir boyut katacak. Erik ten Hag'ın kadromuz içinde inşa ettiği ruha mükemmel şekilde uyan güçlü kişiliği ve futbola olan özverili yaklaşımından etkilendik. Manchester United'a gelmekiçin çok büyük bir istek gösterdi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı