Beşiktaş Wout Weghorst'un ardından bir ayrılık daha! Beşiktaş'ın yıldızına Al Ahly talip oldu

Wout Weghorst'un ardından bir ayrılık daha! Beşiktaş'ın yıldızına Al Ahly talip oldu

13.01.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Wout Weghorst'u Manchester United'a gönderen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda Hollandalı santrforun ardından bir ayrılık daha gündeme geldi. Al Ahly'nin Beşiktaş'ın genç oyuncusuna talip olduğu iddia edildi.

Wout Weghorstun ardından bir ayrılık daha Beşiktaşın yıldızına Al Ahly talip oldu

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna Mısır ekibinin talip olduğu öne sürüldü. Wout Weghorst'la yollarını ayıran siyah-beyazlılara resmi ilgi kağıdı geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 30 yaşındaki Hollandalı golcü Wout Weghorst ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı kulüp, bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Hollandalı oyuncu Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir.”

ABOUBAKAR'DA İMZA YAKIN

Wout Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş yeni golcüsünü buldu. Siyah-beyazlılar, Al Nassr'ın gözden çıkardığı Vincent Aboubakar'la prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Kamerunlu santrfora yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret ödeyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Wout Weghorstun ardından bir ayrılık daha Beşiktaşın yıldızına Al Ahly talip oldu

MULEKA'YA AL AHLY TALİP

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un ayrılmasının Jackson Muleka'ya da talip çıktı. Cezayir basınında yer alan haberlere göre; Mısır temsilcisi Al Ahly, Demokratik Kongolu santrforu transfer etmek için Beşiktaş'a resmi ilgi kağıdı yolladı.

Al Ahly'nin Jackson Muleka'yı sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi. Mısır temsilcisinin yapılacak anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesini koymayı planlamadığı vurgulandı.

Wout Weghorstun ardından bir ayrılık daha Beşiktaşın yıldızına Al Ahly talip oldu

Beşiktaş, Jackson Muleka'yı sezon başında 3 milyon 300 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki golcüyle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Jackson Muleka bu sezon Beşiktaş formasını 16 maçta giydi. Yıldız futbolcu bu süreçte 5 gol ve 1 asist üretti.

Yazarlar