Fenerbahçe Canlı yayında duyurdu! Fenerbahçe'den 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

Canlı yayında duyurdu! Fenerbahçe'den 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

08.07.2022 - 18:51 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin, Brezilyalı futbolcu için 3 milyon 500 bin euroluk teklif yaptığı öne sürüldü. Transfer gelişmesinin ayrıntıları belli oldu.

Canlı yayında duyurdu Fenerbahçeden 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon adına flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Transfer gelişmesinin detayları netlik kazandı...

Haberin Devamı

ORTA SAHA VE KANATLARA HAMLELER

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de şu ana kadar takıma 3 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi transfer etti. Brezilyalı on numarayla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Fenerbahçe, Lincoln Henrique için Santa Clara'ya 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-lacivertliler, sol kanada Armindo Bruma'yı kattı. PSV Eindhoven'la yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun bulunduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin Bruma'yı transfer etmek istemesi halinde 4 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Canlı yayında duyurdu Fenerbahçeden 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

Sarı-lacivertlilerde son hamle sağ kanada geldi. Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla adeta küllerinden doğan Emre Mor, Fenerbahçe'ye transfer oldu. 24 yaşındaki sağ kanat, Süper Lig deviyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

FERDİ SOL ÖNE

Fenerbahçe'de Filip Novak'ın sakatlığı sonrası sol kenarda geçtiğimiz sezon Ferdi Kadıoğlu görev aldı. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Jorge Jesus, milli futbolcuyu önümüzdeki yıl farklı mevkilerde kullanmak için harekete geçti. Fenerbahçe'de bu gelişmeler sonrasında sol bek arayışları başladı.

Canlı yayında duyurdu Fenerbahçeden 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

WELİNGTON GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de gündeme gelen ilk isim Sao Paulo forması giyen Welington oldu. Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı.

TRANSFER TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin Welington için yaptığı transfer teklifini Vole yayında Yağız Sabuncuoğlu duyurdu. Yağız Sabuncuoğlu, "Benim bildiğim Welington'ın bonservisinin yüzde 60-65'lik bir kısmına 3 milyon 500 bin euro önerdi Fenerbahçe. Sao Paulo bunu kabul etmedi. Sao Paulo, Welington'un bonservisinin yüzde 100'üne 7 milyon euro istiyor" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında duyurdu Fenerbahçeden 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

JESUS ONAY VERDİ

Welington geçtiğimiz sezon Sao Paulo formasını 23 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Genç sol bek bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Welington takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Welington transferine onay verdiği aktarıldı. 21 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor ve Sao Paulo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Haberin Devamı

DİĞER HEDEF PEZZELLA

Yağız Sabuncuoğlu, Giuseppe Pezzella'nın da Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğunu belirtti. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Parma formasını 29 müsabakada giydi ve 3 asist üretti. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor. Giuseppe Pezzella'nın Parma ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek.

Canlı yayında duyurdu Fenerbahçeden 3 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi

F.BAHÇE'YE ÖNERİLDİ

Giuseppe Pezzella'nın Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. Tecrübeli sol bekin yetkililerinin, sarı-lacivertlilere maaşının yüzde 100'ünü karşılama koşuluyla bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye kiralanması konusunda bir öneride bulunduğu belirtildi. Giuseppe Pezzella için Parma'nın herhangi bir kiralama bedeli istenmediği öğrenildi. Oyuncunun maaşının bonuslarla birlikte 1 milyon euroyu bulduğu kaydedildi.

Yazarlar