Diğer Yetmez ama evet!

Yetmez ama evet!

16.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Erdoğan, Londra Olimpiyatları’nda madalya kazanan sporcuları kabul etti, “Gönlümüz ilk defa bu kadar yüksek oranda katıldığımız bu olimpiyatlardan çok daha farklı sayıda madalyayla dönmekti” dedi

Yetmez ama evet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Londra 2012 Olimpiyatları’nda dereceye girerek madalya kazanan sporcularla dün biraraya geldi.
Erdoğan sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, ”Tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. 181 kardeşimizin olimpiyatlara katılmış olması da bizim için bir mesafe. Gönlümüz ilk defa bu kadar yüksek oranda katıldığımız bu olimpiyatlardan çok daha farklı sayıda madalyayla dönmekti” ifadelerini kullandı.
Başbakanlık resmi konutunda, basına kapalı olarak gerçekleşen kabul yaklaşık 50 dakika sürdü. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la birlikte milli sporcular Servet Tazegül, Aslı Çakır Alptekin, Gamze Bulut, Nur Tatar ve Rıza Kayaalp yer aldı.
Madalya alan sporcuların antrenörlerinin ve madalya getiren federasyonların yöneticilerinin de hazır bulunduğu kabulde, sporcular Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a formalarını hediye etti.
Teknik heyet ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren ve bol bol sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ”Sizlere bugünün anısına telefon sunuyorum. Arayı fazla açmadan yemekte de bir araya gelip çeklerinizi, ödüllerinizi orada takdim edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı


Tek tek ilgilendi

Londra’da dereceye giren oyuncularla tek tek ilgilenen ve hatıra fotoğrafları çektiren Başbakan Erdoğan, zaman zaman yaptığı esprilerle dikkat çekti.