Beşiktaş Yıldız golcüden kötü haber geldi! Transfer yattı

Yıldız golcüden kötü haber geldi! Transfer yattı

30.06.2022 - 14:03 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesi hazırlıklara başlayan Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael, golcü transferinde çalışmalara devam ediyor. Cenk Tosun'la anlaşma sağlayan siyah beyazlılara kötü haber geldi.

Yıldız golcüden kötü haber geldi Transfer yattı

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen ve şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Gedson Fernandes ve Romain Saiss'ten sonra 2 transferi daha bitirdi. Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Siyah-beyazlılar, Hollandalı forvet Wout Weghorst ve boşta olan milli futbolcu Cenk Tosun transferlerinde de mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde 2 yıldız futbolcunun transferlerini resmen açıklaması beklerken Weghorst'un 1-2 gün içinde İstanbul'da olması bekleniyor.

MULEKA'DAN OLUMSUZ HABER! BURNLEY YOLUNDA

Yaklaşık 3 hafta süren temaslarda Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralık veya bonservisli tekliflerini yeterli bulmadığı için reddeden Standart Liege, Muleka için bonuslarla 5 milyon euroya ulaşan bir rakama Burnley ile anlaştı. 

Şu anda Belçika'da sağlık kontrollerinden geçen Kongolu santrforun, izinlerin alınmasından sonra önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek resmi imzayı atacağı öğrenildi.

DEVRE ARASINDA GELDİ YILDIZLAŞTI!
Geçen sezonun ikinci yarısında Standart Liege'den Kasımpaşa'ya kiralanan Muleka, ligin ikinci yarısında İstanbul ekibinde 12 kez fileleri havalandırdı ve 4 asist yaptı. Jackson Muleka, geçen sezon devre arasında kiralık geldiği Kasımpaşa'da 14 maçta 12 gol atıp 5 asist yaparak harika bir performans göstermişti. 22 yaşındaki Kongolu forvet, sezonun ilk yarısında ise Standard Liege formasıyla oynadığı 21 maçta 3 gol attı ve 2 asist kaydetti. 

Haberin Devamı

Yıldız golcüden kötü haber geldi Transfer yattı