Skorer Yıldızlar ışıl ışıl

Yıldızlar ışıl ışıl

30.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aynı sezona sığdırdıkları Dünya ve Avrupa şampiyonluğu ile voleybol tarihinin ilklerine imza atan Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, podyuma çıkarken konuklar tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Kaptan Damla teşekkür konuşmasında, “Bizi izlemeye devam edin” dedi

Yıldızlar ışıl ışıl

Görkemli gecede Yılın Takımı olarak anons edilen ve ödüllerini almak için podyuma çağırılan Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, davetliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
Milliyet’in 58. Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi’nde Milliyet okurlarının oylarıyla rakiplerine fark atarak unvanın sahibi olan Yıldız Kız Voleybol Takımı, tek tip kıyafetleriyle konukların beğenisini kazanan birer sempati sembolü gibiydi.
Ankara’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza atan ve Türkiye’ye voleybol tarihinin ilk dünya şampiyonluğunu kazandıran filenin genç filizleri, Avrupa şampiyonluğuna da ambargo koyarak aynı yıl çifte zafere imza atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haberin Devamı

‘Geleceğimiz aydınlık’
Yıldız Sultanların birincilik ödülünü veren spor basınının duayen ismi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi eski başkanı Togay Bayatlı, voleybolun son yıllarda çok önemli başarılara imza attığını belirterek, “Özellikle yıldız kızlarımızın elde ettiği bu büyük zaferler bize gurur veriyor. Uzun yıllar görev yaptığım Uluslararası Olimpiyat Komitesi de bu gençleri yakın takibe aldı ve izliyor. Filede geleceğimiz aydınlık” dedi.

Kaptan söz verdi
Arkadaşları adına teşekkür etmek için söz isteyen takım kaptanı Damla Çakıroğlu ise aldıkları bu ödülle sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirterek, “Bu sadece bizim başarımız değil, bize güvenen ve her konuda destek veren yöneticilerimiz ve camianın başarısıdır. Uzun yıllar sonra olimpiyatlara katılma hakkı kazanan ablalarımızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam edin” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yıldızlar ışıl ışıl

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ödülünü yazarımız Derya Sazak’tan aldı

Yıldızlar ışıl ışıl

Başkan Karabıyık, antrenör Giudetti’nin ödülünü Ramazan Yıldırım’a teslim etti.

Yıldızlar ışıl ışıl

Başkanların İlk buluşması
Spor, sanat ve iş dünyasını buluşturan gecenin en önemli anlarından biri ödül töreni öncesinde yapılan kokteylde gerçekleşti. Türk futbolunu içine düştüğü sıkıntılı süreçten ve krizden çıkarma adına göreve talip olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan Yıldırım Demirören, medya önünde ilk kez “selefi” Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi.
İki başkanın birbirlerine başarı diledikleri sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmesi basın mensupları tarafından yakın takibe alındı.
Siyah Beyazlı kulübün yeni başkanı Fikret Orman, yeni sezonla ilgili görüşlerini dile getirerek Federasyon Başkanı Demirören’e ligin başlama tarihini sordu. Federasyonun takvimle ilgili ciddi bir çalışma içinde olduğunu ve yakında açıklama yapılacağını söyleyen Demirören ise, “Tahminen Ağustos ortasını bulacak gibi” cevabını verdi.
Bu görüşmenin ardından Fikret Orman, Yıldırım Demirören’i Beşiktaş’ın Efes ile oynayacağı ve potada şampiyonun belli olacağı final serisi maçlarına davet etti.

Haberin Devamı

Şenay duygulandı
Görkemli gecenin en duygulu anlarından birini Milliyet Spor Servisi tarafından belirlenen Namık Sevik Ödülü’nü almak için sahneye çıkan spor yazarlığının duayen isimlerinden Milliyet yazarı Erdoğan Şenay yaşadı.
Milliyet Spor Servisi’nin kurucusu rahmetli Namık Sevik’le birlikte uzun yıllar çalışan ve mesai arkadaşlığı yapan Şenay, ödülünü almak için podyuma davet edildiğinde gözleri nemlendi. Erdoğan Şenay’a bu anlamlı ödülü Milliyet Spor Servisi Müdürü Cem Şengül verdi.

Yıldızlar ışıl ışıl

Emin Müftüoğlu’nun ödülünü Futbol Federasyonu 2. başkanı Servet Yardımcı verdi

Yıldızlar ışıl ışıl

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Tazegül’ün ödülünü federasyon başkanı Metin Şahin’e verdi.

Yıldızlar ışıl ışıl

Ceyhun Yıldızoğlu’nun ödülünü eşi Aylin Yıldızoğlu, Erol Ünal Karabıyık’tan aldı.

Yıldızlar ışıl ışıl

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu ve Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer konuklarla yakından ilgilendi.

Yıldızlar ışıl ışıl

Ödülünü Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar’dan alan Neslihan’ı ilk kutlayan eşi Orhun Darnel oldu.

Haberin Devamı

Yıldızlar ışıl ışıl


Yazarlar