Türkiye Kupası Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor!

Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor!

31.10.2023 - 11:28 | Son Güncellenme:

Yılmaz Vural'ın başına geçtiği Menemen Futbol Kulübü, Türkiye Kupası'nda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupasında çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Ege ekipleri yarın zorlu karşılaşmalara çıkacak. TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'a mücadele eden Menemen Futbol Kulübü, yeni teknik patronu Yılmaz Vural yönetiminde ilk maçını oynayacak. Sarı-lacivertliler kupada Nevşehir Belediyespor'u İlçe Stadı bakımda olduğu için saat 14.00'te Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda konuk edecek. Aynı grupta yer alan Somaspor kupada evinde Talasgücü Belediyespor'la, Fethiyespor da yine sahasında Tokat Belediyesi Plevne ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

3'üncü Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor, Kastamonuspor'a, Kuşadasıspor Düzcespor ve Bornova 1877 Karacabey Belediyespor'a misafir olacak. Tüm karşılaşmaların başlama düdüğü saat 14.00'te çalacak. Tek eleme usulüne göre oynanacak maçlarda galip gelen ekip tur atlayacak. Müsabakaların berabere tamamlanması halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresine geçilecek. Eşitlik bozulmadığı takdirde kazanan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

VURAL ASKERLİĞİNİ MENEMEN'DE YAPMIŞTI
Askerlik hizmetini 1 Temmuz 1982-1 Kasım 1982 tarihlerinde kısa dönem olarak İzmir'in Menemen ilçesinde yapan deneyimli teknik adam, 41 yıl sonra ilçenin takımı Menemen FK'nin başına geçti.

Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupasında çıkıyor

FUTBOLCULARLA TOPLANTI
Sarı-lacivertli ekibe imza atar atmaz, idmana çıkarak futbolcularla tanışan 70 yaşındaki teknik adam dün de futbolcularla uzun süren bir toplantı yaptı. Ligin ve takımın analizini yapan Vural, son 4 maçını kazanamayan sarı-lacivertli futbolcuları mental olarak da önümüzdeki hafta oynanacak olan Denizli derbisine hazırlamaya başladı.

Haberin Devamı

Bu zorlu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor TFF 3. lig 4. grupta son sırasında yer alırken, TFF 2 Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Menemen FK ise ligde 12. sırada yer alıyor.