Dünyadan Futbol Yunan gazeteciden Fatih Terim'e ağır hakaret! Haddini aştı

Yunan gazeteciden Fatih Terim'e ağır hakaret! Haddini aştı

27.02.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Yunanistan'da Fatih Terim tepkileri sürerken Yunan gazeteci Alexis Spyropoulos, tecrübeli teknik adam hakkında haddini aşan ifadeler kullandı.

Yunan gazeteciden Fatih Terime ağır hakaret Haddini aştı

Yunanistan'da Fatih Terim gündemde olmaya devam ediyor. Panathinaikos'un Kifisia ile 1-1 berabere kalmasının ardından büyük tepki çeken Terim, taraftarların da hedefi haline geldi. Panathinaikos taraftarları Fatih Terim'in gönderilmesi yönünde yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'un sergilediği performans büyük eleştiri toplarken SDNA'da görev yapan Yunan gazeteci Alexis Spyropoulos, tecrübeli teknik adam hakkında haddini aşan ifadeler kullandı.

Yunan gazeteciden Fatih Terime ağır hakaret Haddini aştı

TARAFTAR İSYAN ETTİ: TERİM'İ GÖNDERİN

Panathinaikos taraftarları Kifisia maçının ardından sosyal medyada öfke saçtı. Kulüp başkanı Yiannis Alafouzos ve teknik direktör Fatih Terim "yeşil" öfkenin hedefinde yer alan isimlerin başında geldi.

Panathinaikos taraftarlarının birçoğu "Lig zaten bitti" yorumları yaparken bazı taraftarlar ise ironik bir şekilde "Bu zaten Ivan Jovanovic'in suçu" yorumlarında bulundu.

Panathinaikoslu bazı taraftarlar Alafouzos'un Terim'i gönderip Jovanovic'i şansı varken geri getirmesini isterken bazıları ise başkan ve Terim'in aynı anda istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yunan gazeteciden Fatih Terime ağır hakaret Haddini aştı

YUNAN BASINI DA ÇOK SERT ELEŞTİRDİ!

Panathinaikos'un Kifsia ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Yunan basını da Yeşiller için sert eleştirilerde bulundu. Sport 24'te yer alan haberde "Panathinaikos şampiyonluk yarışında kendi kendini deviriyor" başlığını kullandı.

Haberde "Panathinaikos'un Kifisia karşısındaki büyük hatası, Terim'le başlayıp oyuncularla biten kabul edilemez zihniyet ve rakipleri bir fazla oynarken Yeşillerin kabul edilemez, "rahat" görüntüsü." ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim'in bu futbol zihniyetiyle Panathinaikos'ta başarılı olmasının mümkün olmadığı belirtilen haberde "Kimse için bir mazeret yok. Terim basın toplantısında "Playofflarda düzeltiriz" diyerek iyimser bir hava estirmeye çalışmış olabilir ama bu görüntü ve bu rahat ruh haliyle Panathinaikos herhangi bir rakibini yenemez bile." denildi.

Sportime ise 'Terim'den endişe verici hareketler" başlıklı bir haber yayınladı. Haberde "Panathinaikos kötü bir dönemden geçiyor ve teknik direktör takımının performansıyla uyumsuzluk yaşıyor. Fatih Terim bir sorun. "Yonca" bir hafta içinde taraftarlarıyla birlikte kimseyi yenemedi. Önce Lamia ile berabere kaldılar, ardından PAOK'u penaltılarla elediler ve Kifsia karşısında beraberlik aldılar. Üç maçın hiçbirinde Panathinaikos olması gerektiği gibi değildi." denildi.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in maç sonu açıklamalarının rahatsızlık uyandırdığı ifade edilen haberde "Bunun en iyi örneği lig sonuncusuna karşı oynadığımız maçta "maçı domine ettik" demesi. Hem de takımının üretmekte zorlandığı bir dönemde. Ve bu onun açıklamalarıyla uyuşmayan ilk görüntü değildi." denildi.

Yunan gazeteciden Fatih Terime ağır hakaret Haddini aştı

YUNAN GAZETECİDEN HADDİNİ AŞAN TERİM YORUMU

Panathinaikos'un Kifisia ile berabere kaldığı maçın yankıları sürüyor. SDNA'da görev yapan gazetec, Alexis Spyropoulos, Fatih Terim hakkında haddini aşan ifadeler kullanırken "Şarlatan" ifadesini kullandı.

Alexis Spyropoulos, Fatih Terim hakkında şunları söyledi:

"Bana göre Panathinaikos'un bir futbol teknik direktörüne ihtiyacı var ama bunu şimdi söylemiyorum. Fatih Terim açıklanır açıklanmaz onun patentli bir şarlatan olduğunu söyledim. Bence bir antrenör hakkında bir fikriniz olduğunda bunu söylemek için iki gol beklemezsiniz, o anda söylersiniz ve oradan değerlendirilirsiniz. Panathinaikos futboldan uzaklaşıyor, yavan bir futbol oynuyorlar. Günümüz dünyasında futbol böyle oynanmıyor. Terim'in bir özgeçmişi var ama Dusan Bayevic'in de var ama Melissanidis'e sorun bakalım bugün onu AEK'nın başına getirecek mi?

Haberin Devamı

Futbol başka bir şeydir. Sonuç üzerinde durmuyorum ama Panathinaikos'un yavaş ama emin adımlarla futbolun A ve B'sinden uzaklaştığını görebiliyorum. Futbolun mantığına dönmesi gerekiyor."

Yunan gazeteciden Fatih Terime ağır hakaret Haddini aştı